3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIaşiul - un fleac, Mureşul - la rând

Iaşiul – un fleac, Mureşul – la rând

Alro Slatina – Poli Iaşi 3-0
Stadion „1 Mai“, spectatori: 1.000.
Au marcat: Precup ‘3, Ed. Stoica ‘57, Dulcea ‘59.
Alro Slatina: Marinescu – Pasăre, Kalai, Vodiţă (‘10, Răducu), Ghindeanu – Sg. Popescu, Quist, Precup, Ed. Stoica (‘85, Voicu) – Dulcea, Ene (‘63, Dumitra). Antrenor: Corneliu Papură.
Poli Iaşi: Huţan – Creţu, Vlaicu, Panc, Siminic – Drida, Pătraşcu, Tudor, Florea (‘46, Tene) – Lukacs (‘77, Marin), Herghelegiu (‘55, Kamara). Antrenor: Adrian Falub.
Cartonaş galben: Dumitra.
Au arbitrat: L. Rusandu – An. Constantinescu, V. Avram.

Alro Slatina le-a administrat moldovenilor de la Poli Iaşi un scor de neprezentare, 3-0 (1-0), la capătul unui meci în care elevii lui Corneliu Papură au făcut „legea“, partida contând pentru etapa a 19-a. „Aluminiştii“ nu au stat prea mult la discuţii cu adversarii şi au marcat rapid, prin Precup, care l-a învins pe Huţan cu un şut din alunecare, din şase metri, după o pasă ideală a lui Dulcea, scor 1-0 (‘3). Gazdele au avut şansa desprinderii în minutul 11, când Dulcea a şutat violent de la 18 metri, dar Huţan a avut un reflex extraordinar şi a scos balonul în corner. Replica oaspeţilor a venit abia în minutul 38, când Lukacs, nemarcat în careul de 16 metri, nu a găsit spaţiul porţii.
La reluare, Poli Iaşi s-a „deschis“, forţând egalarea, şi a fost „pedepsită“ de Eduard Stoica în minutul 57, când a şutat imparabil de la 14 metri, după o centrare a juniorului Ene de pe partea dreaptă, ducând scorul la 2-0. Oaspeţilor le-a căzut „plumb“ în picioare după primirea celui de-al doilea gol, fapt speculat de Cristi Dulcea, care a reluat cu capul, din careul „mic“, o centrare venită de pe stânga, scor 3-0 (‘59). Alro s-a jucat apoi cu ocaziile, în ciuda faptului că Poli Iaşi a făcut eforturi mari să înscrie golul de „onoare“.
În urma acestui rezultat, Alro Slatina a cumulat 31 de puncte în clasament şi a trecut de pe locul şase pe locul cinci, făcând „rocadă“ cu Poli Iaşi, care are o „avere“ de 30 de puncte.
În etapa viitoare, programată  duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“, Alro urmează să o întâlnească pe Mureşul Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU