10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au fost ineficienţi cu ardelenii

Găzarii au fost ineficienţi cu ardelenii

Gaz Metan CFR – Unirea Alba Iulia 1-2
Stadion „Municipal“ – Severin, spectatori: 1.000.
Au marcat: Chirea ‘33 / Câmpeanu ‘24, Boboc ‘56.
GM CFR: M. Neagoe – O. Nicola (‘67, C. Niţă), P. Irimescu, Cruşoveanu – Al. Neacşa (‘81, M. Voicu), Vigariu, Mitic, C. Bogdan – Trifu, Yuki (‘75, Boroiban), Chirea.
Antrenor: Jerry Gane.
Unirea: Pascal – Bălu, Kamara, Potopea, Al. Giurgiu – Spătaru (‘75, S. Mureşan), Pleniceanu (‘86, Al. Filip), D. Militaru, Boboc – N. Stanciu (‘90, M. Oprea), Ad. Câmpeanu.
Antrenor: Gabi Stan.
Cartonaşe galbene: Vigariu / Pascal, Boboc.
Au arbitrat: S. Antonie – S. Haramuz, M. Popescu.

Gaz Metan CFR Craiova a debutat cu o înfrângere, scor 1-2 (1-1), pe „Municipalul“ din Severin, Unirea Alba Iulia dovedindu-se mult mai eficientă în faţa porţii. Oaspeţii au deschis scorul prin Adrian Câmpeanu, care a plasat mingea pe lângă Mihai Neagoe, după ce acesta a respins în faţă şutul lui Militaru (‘24). Cruşoveanu şi compania nu au dezarmat, din contră, au luat cu asalt poarta lui Pascal, Chirea reuşind să marcheze un supergol de la 30 de metri (‘33). La reluare, forcingul oltenilor nu a lipsit, dar Chirea, Trifu, Yuki şi spre final Boroiban nu au reuşit să-l învingă pe Pascal, care a fost salvat şi de bară la un şut al lui Vigariu (‘79). Cei care au marcat au fost însă ardelenii, golul semnat de Boboc (‘56) venind după o greşeală de marcaj a fundaşilor craioveni. Finalul a fost tensionat, arbitrul central Sorin Antonie nu a văzut că Boroiban a fost tras de tricou de Bălu (‘86), în suprafaţa de pedeapsă, după ce atacantul craiovean îl driblase pe acesta şi avea prim-planul porţii lui Pascal. „Nu este posibil să nu vezi de la câţiva metri cum a fost tras de tricou Boroiban în careu. Arbitrajul a fost foarte slab. Consider că meritam măcar un egal“, a punctat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU