20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane nu concepe eşecul cu Alba Iulia

Jerry Gane nu concepe eşecul cu Alba Iulia

Liga a II-a
Gaz Metan CFR Craiova  – Unirea Alba Iulia
Stadion
„Municipal“ (Severin), sâmbătă, ora: 11.00.
Formaţii probabile:
GM CFR:
M. Neagoe – Firoiu, O. Nicola, Cruşoveanu, C. Bogdan – Al. Neacşa, P. Irimescu, Fl. Pârvu, C. Niţă – Vigariu, Trifu. Antrenor: Jerry Gane.
Unirea: Pascal – Bălu, Kamara, Potopea, Al. Giurgiu – Spătaru, Pleniceanu, D. Militaru, Boboc – N. Stanciu, Ad. Câmpeanu. Antrenor: Gabriel Stan.
Vor arbitra: S. Antonie – S. Haramuz, M. Popescu.

Cele două săptămâni de pauză le-au prins bine jucătorilor de la Gaz Metan CFR Craiova, care au avut destul timp să se acomodeze şi cu noua „casă“ din Severin, dar să „regleze“ jocul în cadrul celor două amicale disputate, cu Minerul Valea Copcii (8-0) şi cu Minerul Motru (4-2). Benefic a fost şi pentru jucătorii noi, sosiţi pe ultima sută de metri de la fosta FC Drobeta, care au început să bifeze şi la capitolul omogenizare.
Pentru „găzari“, partida de sâmbătă, cu Unirea Alba Iulia, este foarte importantă, întrucât este primul joc pe „Municipalul“ severinean, astfel că trebuie să câştige şi să lase o impresie bună, pentru a câştiga simpatia noilor suporteri.
„Băieţii sunt dornici să joace din nou un meci oficial, pentru că n-au evoluat în ultimele două etape. Unirea Alba Iulia este o echipă bună, imprevizibilă. A pierdut primele două meciuri din retur, iar săptămâna trecută a produs surpriza şi a învins cu 3-0 Petrolul Ploieşti, deci va fi un meci interesant. Nu ne rămâne decât să facem un meci bun şi să debutăm cu o victorie pe «Municipal». Sper ca publicul să vină în număr cât mai mare la stadion şi să aibă răbdare cu noi. Trebuie să câştigăm încrederea spectatorilor, să le oferim jocuri bune şi să avem rezultate, fiindcă numai aşa putem avea suporterii alături de echipă. Vrem să le facem cadou victoria“, a spus antrenorul Jerry Gane, care nu va putea miza pe aportul lui Nicuşor Neacşu.

Gabi Stan e precaut

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Gabi Stan, a spus că se aşteaptă la un meci greu. „Jucătorii noştri par relaxaţi şi e nevoie să-i capacitez, să-i fac să înţeleagă că ne aşteaptă o partidă dificilă. Întâlnim o echipă agresivă, ce dispune de câţiva fotbalişti valoric peste media campionatului. Ca să glumesc puţin, noi jucăm în deplasare, iar adversarii pe teren neutru“, a declarat Gabi Stan pentru ziarulunirea.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS