10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTibor Selymes: Venim după puncte la Craiova!

Tibor Selymes: Venim după puncte la Craiova!

Antrenorul Astrei, Tibor Selymes, a spus că prahovenii speră să obţină duminică un rezultat pozitiv pe „Ion Oblemenco“, dar recunoaşte că meciul va fi unul foarte greu pentru echipa sa

Prahovenii, printre cei mai stabili financiar din prima ligă, au un antrenor care spune că pentru liniştea echipei din Ploieşti şi-a propus să nu piardă meciul cu Ştiinţa.
– Cum aţi prefaţa, ca antrenor al Astrei, meciul de duminică, de pe „Ion Oblemenco“, cu Universitatea Craiova, o echipă aflată în mare foame de puncte?
– Va fi un meci greu deoarece Universitatea este o echipă bună, frumoasă…
– „Bună şi frumoasă“, dar situată deasupra liniei de retrogradare, cu doar un punct în plus faţă de ocupanta locului 15!
– Este adevărat că Universitatea Craiova nu joacă la valoarea ei. Nu cunosc problemele de la clubul din Craiova şi nici nu mă interesează. Locul actual din clasament al Universităţii, faptul că gazdele au mare nevoie de cele trei puncte, ca şi noi, de altfel, fac din acest joc de duminică de pe „Ion Oblemenco“ unul foarte, foarte greu pentru Astra.
– Cu toate că Astra de acum este mult schimbată faţă de echipa de pe vremea când Nicolo Napoli a fost antrenorul prahovenilor, credeţi totuşi că antrenorul italian, acum la Universitatea Craiova, are un atu în disputa de duminică?
– Nu cred… Aşa cum aţi remarcat, echipa Astrei de acum este schimbată faţă de perioada când a fost antrenor principal domnul Napoli. De când am venit eu antrenor principal la Astra, au venit şi mulţi jucători noi în lotul prahovenilor. Am schimbat şi sistemul de joc, aşa că…

„Craiova are mulţi jucători de valoare“

– De cine vă temeţi mai mult de la Universitatea în întâlnirea de duminică, de fraţii Florin şi Mihai Costea?
– Sunt mulţi jucători de valoare la Universitatea, care pot face diferenţa pe terenul de joc, dar nu pot spune că mă tem de cineva anume. Eu mă bazez pe echipa mea, pe jocul pe care-l facem noi, pe atitudinea pe care o au jucătorii mei.
– Vă pun banala şi clasica întrebare înainte de un meci de fotbal: riscaţi un pronostic?
– Sunt convins că Astra poate face duminică un rezultat pozitiv. Ne pregătim bine, muncim şi e normal să venim după puncte la Craiova pentru a avea linişte. Nici noi nu stăm bine în clasament, suntem la şase puncte de zona fierbinte a retrogradării. Nu mai vrem să ne întoarcem acolo! Vrem să stăm pe locurile 8-9 sau chiar să facem pasul în faţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII