11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞi-au asigurat locul opt

Şi-au asigurat locul opt

După o perioadă destul de lungă, voleibalistele de la SCM-U Craiova au reuşit, miercuri seară, o victorie categorică în campionat, 3-0 (25-20, 27-25, 25-23), pe teren propriu cu ultima clasată, CSM Bucureşti, jocul contând pentru runda a 20-a din Divizia A1.
În urma acestui succes, oltencele şi-au consolidat locul opt în clasament, cu 15 puncte. „Am reuşit şi noi să câştigăm cu 3-0 şi suntem siguri de locul opt. Pe finalul seturilor doi şi trei am avut emoţii din cauza preluării. La Lugoj am pierdut final de seturi, aici am câştigat. Dacă mergea mai bine preluarea, ne impuneam mai clar“, a spus după meci Puşa Dina, antrenoarea craiovencelor.
Jucătoarea Ana Maria Grigoroiu, de la CSM Bucureşti, s-a arătat dezamăgită de evoluţia echipei sale în disputa din Bănie: „Am pierdut, deşi trebuia să câştigăm pentru că acasă am învins cu 3-0 pe Craiova. Gazdele au ştiut să gestioneze meciul mai bine. Dacă luam setul doi, alta era situaţia. Suntem în primul an în Divizia A1 şi este greu“. Pentru SCM-U au evoluat jucătoarele: Akiko Hatakeyama, Cristina Zanfir, Denisa Rogojinaru, Raluca Constantinescu, Ana Maria Hambele, Valentina Rusu – Anca Paşca (libero). A mai jucat Ramona Postea. Mâine, oltencele vor juca la Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII