11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf: Nu-mi mai vedeam rostul la Craiova!

Reghecampf: Nu-mi mai vedeam rostul la Craiova!

Managerul sportiv al Universităţii Craiova, numit în ianuarie anul acesta, şi-a dat demisia ieri, afirmând că nu mai avea ce să facă la club şi că despărţirea de patronul Mititelu a fost pe cale amiabilă

Conform unei informaţii de pe site-ul onlinesport.ro, Reghecampf şi-a dat ieri demisia din funcţia de manager sportiv al Universităţii Craiova, dar „Reghe“ a nuanţat pentru GdS altfel plecarea sa de la clubul patronat de Mititelu. „Nu mi-am dat demisia de la Craiova, eu nu am avut contract cu clubul oltean. Pur şi simplu, a încetat colaborarea cu Universitatea Craiova, atât. Am avut un dialog cu Adrian (Mititelu – n.r.) şi despărţirea, amiabilă, a fost fără nici un fel de probleme, deoarece, repet, mi-am terminat treaba pentru care am fost adus. Este adevărat că plec cu regret de la acest club de tradiţie din fotbalul românesc, dar am considerat că e mult mai bine să fac în această perioadă ceea ce-mi doresc. Şi-mi doresc să antrenez, să termin cursurile de antrenori şi să obţin licenţa Pro. Pe de altă parte, sincer vorbind, în această perioadă nu-mi mai vedeam rostul la clubul din Craiova! Nu aveam ce să fac la Universitatea Craiova“.
Reghecampf a fost omul care s-a ocupat de transferurile iernii în Bănie, aducându-i la echipă pe Zoro şi Wendel şi negociind şi cu alţi jucători, dar transferurile acestora au căzut din cauza bugetului auster al Universităţii.
Vorbind despre problemele sportive ale grupării alb-albastre, „Reghe“ a spus că Ştiinţa va rămâne în prima ligă. „Sunt sigur că Universitatea nu va retrograda. Va termina pe un loc în primele zece, va trece rapid peste eşecul cu Steaua, cu care a avut doar ghinion“, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru gsp.ro.
În doar doi ani, Reghecampf a antrenat de două ori la FC Snagov, iar la Universitatea Craiova a stat două etape ca antrenor (în campionatul trecut) şi una ca manager (în prima etapă din returul din 2011). A mai trecut pe la Gloria Bistriţa, unde a fost antrenor în prima parte a acestui sezon. „Reghe“ a preluat de ieri, ca antrenor principal, pe FC Snagov, echipă pe care a mai condus-o de pe banca tehnică.

Napoli, contract
până în iunie

Contractul antrenorului Nicolo Napoli cu FC Universitatea a ajuns ieri la FRF şi a fost înregistrat în timp util, informaţie confirmată de Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori, situaţie în care italianul poate sta pe banca tehnică a Craiovei la meciul de luni, cu Victoria Brăneşti. „Într-adevăr, în această după-amiază (ieri – n.r.) Universitatea Craiova a trimis contractele semnate de Nicolo Napoli şi Silviu Lung privind funcţiile de antrenor principal şi antrenor cu portarii ai clubului din Bănie“, a spus „Riciu“pentru prosport.ro. Napoli a semnat contract cu gruparea alb-albastră până în iunie anul acesta, cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani, iar salariul anual al lui Napoli la Universitatea Craiova ar fi de 120.000 de euro.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII