12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Dan Gârleanu s-a despărţit de SCM-U

Antrenorul Dan Gârleanu s-a despărţit de SCM-U

Antrenorul echipei feminine de volei din Bănie, Dan Gârleanu, a renunţat la funcţie, din cauza rezultatelor slabe. Fetele vor fi pregătite în perioada următoare de Puşa Dina, care până acum a fost antrenor secund.

Lipsa rezultatelor pozitive şi modul ruşinos în care voleibalistele de la SCM-U Craiova au pierdut câteva partide din Divizia A1 au dus la plecarea antrenorului principal Dan Gârleanu. Acesta a purtat joi seară o discuţie cu fostul său coleg de la echipa naţională Nicu Stoian, în prezent preşedintele clubului craiovean, şi au hotărât să se despartă pe cale amiabilă. „Nu pot comenta prea multe, pentru că sunt amănunte din cadrul clubului. Am venit la Craiova dornic să fac performanţă şi îmi pare rău că nu am reuşit acest lucru“, a spus fostul antrenor al oltencelor pentru handbalvolei.ro.
Dan Gârleanu a fost adus în Bănie la începutul lunii noiembrie de către Nicu Stoian, ca înlocuitor al lui Bertholt Văsuică. Acesta din urmă a prins doar patru etape din noul sezon şi a înregistrat o victorie şi trei înfrângeri. Văsuică a plecat de la echipă invocând „motive personale“, iar în scurt timp a preluat Provolei Botoşani, formaţie care le-a învins clar pe oltence miercuri, într-o etapă intermediară.

Doar două victorii
în 11 meciuri

Gârleanu, care nu era tocmai pe placul jucătoarelor, nu a fost ajutat nici de rezultate. A condus echipa de pe margine în 11 partide din campionat, obţinând doar două victorii şi nouă înfrângeri. În plus, craiovencele au părăsit încă din primul tur Cupa Challenge, după o dublă confruntare, în luna decembrie, cu Slavia Bratislava. De pregătirea echipei SCM-U, aflată pe locul opt în clasament, cu doar trei victorii, se va ocupa în continuare Puşa Dina, care până acum a fost antrenor secund. Voleibalistele craiovene joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 13.00, cu CSV Tomis Constanţa, echipa de pe locul doi. Săptămâna viitoare se va lua o decizie în ceea ce o priveşte pe jucătoarea Shery Matthews, din Barbados, adusă la cererea lui Dan Gârleanu, dar care deocamdată nu s-a acomodat.
Tot sâmbătă, echipa masculină de volei a clubului craiovean joacă în deplasare cu ultima clasată, CSM „U“ LPS Suceava, şi se anunţă o partidă destul de grea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII