24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportKane, incertă pentru meciul cu Alexandria

Kane, incertă pentru meciul cu Alexandria

Baschetbalistele de la SCM-CSS Craiova se deplasează în această dimineaţă la Alexandria, urmând ca de la ora 18.00 să întâlnească formaţia locală CST BC Teleorman, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Diviziei A. Antrenorul craiovean Liviu Manea se confruntă cu o problemă de lot destul de importantă. Pivotul senegalez Fatou Kane a suferit o entorsă la genunchiul drept la unul dintre antrenamentele de săptămâna trecută şi sunt şanse mari să nu joace astăzi. Pierderea ar fi destul de mare, deoarece Kane, titulară incontestabilă, era principala recuperatoare pentru SCM-CSS. „Fatou Kane a fost consultată atât la Craiova, cât şi la Bucureşti şi, din fericire, am fost anunţaţi că accidentarea ei nu presupune un repaus mare. Deja şi-a reluat pregătirea. Va face deplasarea la Alexandria, dar aproape sigur nu o voi folosi, să nu riscăm o accidentare mai gravă. Sperăm că acesta va fi singurul meci pe care îl va rata“, a spus ieri antrenorul Liviu Manea.
CST BC Alexandria este singura echipă care a învins, chiar de două ori, pe SCM-CSS Craiova în prima fază a campionatului, câştigând Seria sud-est, în timp ce oltencele s-au clasat pe locul secund.
În play-off însă, formaţia din judeţul Teleorman a avut un start mai puţin reuşit, înregistrând patru eşecuri şi o singură victorie, şi se află pe locul şapte. În schimb, oltencele sunt mai bine clasate, pe locul trei, cu trei victorii şi o înfrângere. Cu toate acestea, partida de astăzi nu va fi deloc uşoară pentru baschetbalistele din Bănie: „Ne aşteaptă un meci dicil. Atât noi, cât şi echipa din Alexandria vrem să ne clasăm în primele patru formaţii şi ne dorim să câştigăm acest meci. Adversarele noastre au avut un program mai greu, întâlnind cele mai bune echipe din play-off, dar vor avea un program mai lejer în etapele viitoare şi vor urca în clasament. Pentru noi urmează o perioadă încărcată cu meciuri sâmbăta şi miercurea, atât în campionat, cât şi în cupă“, a mai spus Liviu Manea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS