21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPădureanu: Vreau banii, nu pe Ciucă!

Pădureanu: Vreau banii, nu pe Ciucă!

Preşedintele Gloriei Bistriţa spune că nu este interesat de „repatrierea“ lui Mădălin Ciucă şi că aşteaptă ultima rată pe jucător, conform înţelegerii cu Adrian Mititelu.

Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa se judecă la LPF pentru jucătorul Mădălin Ciucă, clubul ardelean solicitând patronului Adrian Mititelu să-i achite de urgenţă ultima rată pentru cedarea jucătorului la gruparea din Bănie. Este vorba de fapt de un „come-back“ care s-a făcut pentru o sumă ce a depăşit 100.000 de euro, din care Mititelu a plătit 15.000 de euro la încheierea tranzacţiei şi încă o rată în tur, dar a uitat să achite rata a doua. „Am încercat să iau legătura cu Universitatea Craiova, dar nu am putut să vorbesc cu nimeni oficial. Le-am făcut adresă, dar termenul a expirat, aşa că m-am adresat LPF. Nu ştiu ce sentinţă vor da mâine (astăzi – n.r.), însă nu se poate altfel decât să mi se dea dreptate. Universitatea a plătit 15.000 de euro când am parafat actele şi a mai plătit o rată din suma de 100.000 de euro stabilită de comun acord. Rata a doua, vreo 50.000 de euro, nu a mai virat-o. Vreau să primesc banii, nu vreau jucătorul, pentru că în cazul ăsta lucrurile devin mai complicate. Oricum, eu am dat 135.000 de euro pe el, iar acum e normal să primesc cam aceeaşi sumă“, a declarat, ieri, pentru GdS, Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei. „Lordul“ se află în cantonament cu echipa în Antalya, supervizându-i pe ardeleni la pregătiri. Printre aceştia se regăseşte şi Gabriel Velcovici, fost jucător al Ştiinţei, plecat odată cu Ciucă la Bistriţa.

L-a iertat Napoli?

Mădălin Ciucă a plecat de la Universitatea în mai 2008, la „indicaţiile“ lui Nicolo Napoli. Se spune că italianul s-ar fi supărat pe Ciucă pentru că i-a stricat atmosfera la echipă în urma unor nemulţumiri colective legate de plata salariilor. Patronul Adrian Mititelu a recunoscut că Napoli a fost cel care l-a gonit pe Ciucă de la Universitatea, iar înaintea revenirii la Ştiinţa jucătorul a dat de înţeles că despărţirea de gruparea alb-albastră nu fusese tocmai cordială: „Ce a fost a fost. Nu vreau să mai vorbim. Craiova este Craiova şi m-aş întoarce aici cu cea mai mare plăcere, indiferent de condiţiile în care am plecat“.
Astăzi, Mădălin Ciucă speră să rămână printre juveţi şi să pună umărul la salvarea Universităţii de la retrogradare. Este oltean şi în Bănie se simte cel mai bine, însă deocamdată nu are prea multe motive de bucurie. Numele său este pomenit în litigiul dintre Universitatea şi Gloria Bistriţa, situaţia sa fiind delicată. În plus, Napoli pare să nu fi uitat de „contra“ cu Ciucă. Jucătorul a fost lăsat pe banca de rezerve la începutul celor două meciuri amicale din Antalya, italianul preferându-l fundaş central pe brazilianul David Lopes, un jucător mult mai scump şi cu un randament sub aşteptări, care a gafat în ambele partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII