10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţi îl trimite pe Găman la FIFA

Piţi îl trimite pe Găman la FIFA

Telenovela cazurilor Găman şi Bărboianu continuă, marţi, 8 februarie, fiind a treia şedinţă a Comisiei de Soluţionare a Litigiilor de la LPF. Pe rol se află dosarele celor doi fotbalişti olteni, respectiv cererile acestora de constatare a încetării raporturilor contractuale cu Universitatea Craiova. Managerul suspendat al Ştiinţei, Victor Piţurcă, a vorbit la o emisiune sportivă TV despre cazul Găman şi a afirmat că i-a sugerat fostului căpitan al Ştiinţei să-şi depună actele direct la FIFA. „La noi sunt nişte legi inadmisibile. Numai aici se poate întâmpla ca un club să ajungă să îi elibereze unui jucător o hârtie de încetare a raporturilor de muncă şi apoi să spună că actul este fals.
E semnătura lui Mititelu? Dacă da, să răspundă şi cu asta, basta! Dacă ne luăm după prostiile lui Mititelu, cu anchete, cu poliţie, nu ajungem nicăieri. Jucătorii nu au fugit din cantonament, ci doar au încetat raportul contractual cu Universitatea.
Am vorbit azi (joi – n.r.) cu Găman şi era dezamăgit de Mititelu. Îmi spunea că nu se poate aşa ceva, dar i-am zis că totul trebuie dus repede la FIFA şi gata, ce să mai stăm după Mititelu?! Dacă documentul ajunge la FIFA, este ratificat şi gata. Este semnat, are ştampilă, este clară situaţia“, a spus Piţurcă la Digisport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

54 COMENTARII