13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihailovic, în corzi

Mihailovic, în corzi

Fiorentina, fără Adrian Mutu, a mai bifat o înfrângere în campionatul Italiei, 0-2 pe terenul lui Lazio, şi se află în zona retrogradării după 21 de etape. Scaunul antrenorului Sinişa Mihailovic se clatină serios după această înfrângere, iar insuccesul de la Roma grăbeşte revenirea pe teren a atacantului român, iertat din nou de conducerea Fiorentinei după scandalurile provocate.
Practic, conform presei din Peninsulă, în cazul în care Fiorentina nu va câştiga meciul cu Genoa, de miercuri, antrenorul va fi destituit. Tocmai la această partidă este programată şi revenirea „Briliantului“ pe teren după o pauză de câteva săptămâni. „Mutu este singurul care-l mai poate salva pe Mihailovic“, a fost opinia mai multor suporteri ai grupării „viola“, care au postat mesaje critice la adresa sârbului pe site-ul fiorentina.it.
Tehnicianul s-a enervat la finalul partidei cu Lazio, când a fost întrebat de revenirea lui Mutu: „Am probleme mai importante decât să mă mai gândesc la Mutu. Este decizia conducerii, nu a mea“.
În partida cu Lazio, disputată sâmbătă seară, atacanţii Fiorentinei, Gilardino şi Babcar, au primit nota 5 din partea agenţiei Datasport, în timp ce fundaşul român al gazdelor, Ştefan Radu, a fost notat cu 6. Golurile au fost marcate de Kozak (‘69, ‘73).
În alt meci, jucat tot sâmbătă, AC Milan s-a impus cu 2-0 la Catania, prin golurile marcate de Robinho (‘58) şi Ibrahimovic (‘85). Olandezul Mark Van Bommel, aflat la debut în tricoul lui Milan, a fost eliminat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS