10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi acuză arbitrajul

Hagi acuză arbitrajul

Gheorghe Hagi a declarat că formaţia sa, Galatasaray Istanbul, a primit goluri pe nedrept în meciul cu Bursaspor (0-2) şi că eliminarea fotbalistului Ayhan Akman a stricat echilibrul jocului. „Nimănui nu îi place să piardă în fotbal. Mai ales o echipă ca a noastră trebuie să învingă mereu. Însă, din păcate, trăim şi astfel de zile. Am primit goluri pe nedrept. Eliminarea lui Ayhan, în a doua repriză, a stricat echilibrul. Este greu să întorci scorul în faţa unei formaţii ca Bursaspor. Trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat“, a spus Hagi.
Galatasaray a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu 2-0 (2-0), de echipa Bursaspor, într-un meci din etapa a 19-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Kenny Miller (‘36) şi Gokcek Vederson (‘45). Galatasaray a rămas în inferioritate numerică, în minutul 64, când a fost eliminat Ayhan Akman.
Bogdan Stancu a fost rezervă şi a intrat în minutul 46, în timp ce fostul jucător al lui CFR Cluj, Juan Culio, a jucat pe toată durata partidei. Portarul columbian Zapata, fost component al Stelei, nu a fost folosit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS