13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnvinse clar de Dinamo

Învinse clar de Dinamo

Voleibalistele de la SCM-U Craiova nu au pus probleme formaţiei Dinamo Bucureşti, care s-a impus cu 3-0 (19, 12, 17) într-un meci restanţă din ultima etapă a returului Diviziei A1, desfăşurat miercuri seară în sala „Extreme“ din Capitală. Fără să le poată folosi pe japoneza Akiko, americanca Mathews sau Anca Paşca, voleibaliste care au drept de joc din retur, antrenorul craiovean Dan Gârleanu nu a reuşit să găsească o formulă de echipă care să le pună problemele dinamovistelor, care au contabilizat punct după punct. „Era o victorie programată, cu toate că nu vreau să-i jignesc pe cei de la Craiova. Mă bucur că am câştigat, chiar dacă nu am făcut un joc strălucit, dar sunt mulţumit de atitudinea fetelor“, a declarat după meci managerul dinamovistelor, Marian Ştefan.
Dan Gârleanu speră ca, o dată cu folosirea ridicătoarei japoneze Akiko, echipa craioveană să aibă altă exprimare în teren: „Cred că dacă o aveam pe cealaltă ridicătoare puteam emite pretenţii la câştigarea unui set, sau chiar două. Însă fără ridicătoare este foarte greu, este la fel ca fără coordonator la baschet. În unele momente am jucat bine, dacă o să reuşim să eliminăm greşelile cred că vom realiza mai mult“. Acesta a mizat în partida cu Dinamo pe jucătoarele: Ramona Postea, Cristina Zanfir, Denisa Rogojinaru, Valentina Rusu, Ana Maria Hambele, Raluca Constantinescu şi Patricia Ardelean (libero). Au mai jucat: Georgiana Popovici şi Cindy Ramirez.
Raluca Constantinescu a fost la meciul de debut la echipa olteană şi a îmbrăcat tricoul de joc al surorii ei, care după căsătorie şi-a schimbat numele în Neculcea. Andrea Neculcea a plecat de la SCM-U Craiova în această iarnă, la divizionara secundă CS Galaţi.
Cu trei victorii şi şapte înfrângeri, voleibalistele craiovene ocupă locul opt la încheierea turului. Mâine debutează returul, SCM-U Craiova urmând să joace în deplasare cu Universitatea Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU