16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a dedicat golul soţiei

Chivu a dedicat golul soţiei

Cristi Chivu (foto) a înscris golul victoriei în partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, a câştigat-o pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-2), în faţa formaţiei Cesena, într-o restanţă din etapa a XVI-a a campionatului Italiei, informează Gazzetta dello Sport.
Chivu, care a evoluat tot meciul, a înscris golul de 3-2 în minutul 45+1, reluând cu capul din 6 metri un balon centrat de Maicon.
Internaţionalul român se află la primul gol în acest sezon şi la al doilea de când evoluează la Inter Milano. Imediat după ce a înscris, Chivu şi-a scos casca de protecţie, s-a îndreptat către o cameră a televiziunii şi i-a dedicat reuşita soţiei sale, Adelina.
„Dedic acest gol soţiei mele şi întregii familii. Nu este primul gol cu capul, dar este primul cu «noul cap». Importantă este victoria şi faptul că ne-am apropiat de podium. Ce căutam în careu în momentul centrării lui Maicon? Clar, voiam să marchez. Meritul este al colegului meu, centrarea a fost superbă. La faza în care am atins mingea cu mâna în propriul careu nu a fost nimic intenţionat. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună evoluţie a mea“, a spus Chivu după meci.
Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Eto’o ‘14 şi Milito ‘15, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Bogdani ‘23 şi Giaccherini ‘29.
Această partidă a fost amânată, deoarece la data disputării etapei Internazionale Milano participă la Campionatul Mondial al cluburilor, competiţie pe care a şi câştigat-o.
În clasament conduce AC Milan, cu 41 de puncte, fiind urmată de SSC Napoli şi Lazio Roma, ambele cu câte 37 de puncte, dar departajate de golaveraj. Inter Milano a urcat pe locul patru, cu 35 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS