15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro are atacant din Chile

Alro are atacant din Chile

Gruparea Alro din Slatina a perfectat încă un transfer în această pauză competiţională: este vorba despre Claudio Latorre, un atacant de 24 de ani, din Chile, care a semnat ieri un contract cu echipa de la malul Oltului. Sud-americanul a evoluat la echipele Union Espanola, San Luis de Quillota, Puerto Montt, Deportes Melipilla şi Coquimbo Unido (din liga secundă), de unde a fost transferat la Slatina. El a fost propus grupării din Slatina de un impresar român, Draia, rezident în Chile. Lattore a semnat pentru doi ani şi jumătate cu Alro.

Un român l-a recomandat pe Claudio Latorre

Oficialii formaţiei pregătite de Corneliu Papură au declarat că au ajuns la un acord cu atacantul din Chile şi că mai sunt în tratative şi cu alţi jucători. „Am semnat astăzi (ieri – n.r.) cu un atacant din Chile. Acesta nu a ajuns încă, dar în câteva zile va fi aici. Mai suntem în discuţii şi cu alţi jucători, dar până nu vom ajunge la o înţelegere cu ei, nu putem da nume. Deocamdată, nu am mai disponibilizat pe nimeni. Toţi jucătorii pe care i-am oprit ne-au mulţumit. Disponibilizările depind şi de comportamentul fiecăruia“, a precizat preşedintele executiv al slătinenilor, Jean Niţulescu. Acesta a adăugat că, în turneul de pregătire şi jocuri din Turcia, Alro urmează să plece cu un lot alcătuit din 25-26 de jucători.
Atacantul chilian Claudio Latorre va ajunge în România fără viză, dar pentru a face deplasarea cu echipa slătineană în turneul din Antalya va trebui să i se obţină viză de Turcia. Turneul din Antalya al grupării  Alro Slatina  începe pe 31 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS