17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLinişte la vizita medicală

Linişte la vizita medicală

Jucătorii Ştiinţei au avut interdicţie să discute cu presa, dar s-au întreţinut aproape o oră cu staff-ul lui Piţurcă.

Universitatea Craiova s-a reunit vineri dimineaţă, dar nu la cantonament sau la stadion, ci la Policlinica pentru Sportivi Craiova. Alb-albaştrii au efectuat vizita medicală, însoţiţi de medicul Claudiu Stamatescu. La faţa locului s-a aflat şi staff-ul lui Victor Piţurcă. Eugen Neagoe, Florin Marin, Gabriel Boldici şi Martin Tudor s-au întreţinut cu jucătorii, le-au urat de bine pentru noul an, dar nu au stat până la finalul vizitei medicale. 28 de jucători s-au prezentat la întâlnirea cu medicii. Aceştia au fost: Hotoboc, Lung, Stanca – portari; Dănănae, Buleică, Bărboianu, Buşu, Găman, Barbu, Iliev, Ciucă, Gugu, Dorel Stoica, Gângioveanu, Gargorov, J. Nicolae, Roman, Surugiu, Ologu, Stoianof, Dina, Al. Piţurcă, Wobay, Crăciun, Prepeliţă, Firţulescu, Mihai Costea şi Florin Costea – jucători de câmp. Nicolae a revenit la Universitatea Craiova după un împrumut la CSM Vâlcea, în timp ce Surugiu, Barbu şi Buşu au revenit de la Gaz Metan CFR Craiova. Au lipsit australianul Spase Dilevski, brazilianul David Lopes şi uruguayanul Walter Lopez. La indicaţiile patronului Adrian Mititelu, fotbaliştii Ştiinţei nu au avut voie să facă declaraţii presei, aşa cum se întâmpla în ceilalţi ani.

Piţi merge la TAS

Pentru a nu-i da posibilitatea lui Victor Piţurcă să se apropie de echipă şi pentru a evita alte situaţii penibile, finanţatorul Universităţii a stabilit că juveţii nu vor face antrenament în ziua vizitei medicale. Programul echipei nu fusese făcut public până vineri, neoficial vorbindu-se despre un cantonament la munte în România şi un turneu în Antalya.
Revenind la conflictul dintre Piţurcă şi finanţatorul Craiovei, Adrian Mititelu, acesta este departe de final, tehnicianul oltean ameninţând cu judecata Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. „Asta este situaţia! Nu se mai poate schimba nimic. Din punctul meu de vedere, este foarte greu să se poată rezolva ceva. Acum mi-am dat seama ce om e Mititelu şi de ce toată lumea se fereşte de el. Am găsit la acest club un climat nesănătos şi o mentalitate redusă. Am adus bani de acasă, iar Mititelu se lua de bucătari, că se fuma nu ştiu pe unde. Încerca să găsească motive să ne despărţim, dar nici la TAS nu va câştiga“, a precizat Piţurcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII