21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJuve, în sferturile Cupei Italiei

Juve, în sferturile Cupei Italiei

Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei la fotbal, după ce a învins, pe teren propriu, formaţia Catania, în faza optimilor, jucată într-o singură manşă.
Golurile au fost marcate de Milos Krasic (‘35) şi Simone Pepe (‘54).
Cu această ocazie, portarul Gianluigi Buffon, care nu a mai jucat din luna iunie, de la meciul de debut al Italiei la CM 2010, din cauza unei accidentări, a revenit în primul „11“ al lui Juve.
Torinezii l-au pierdut, în schimb, pe atacantul Luca Toni, transferat recent de la Genoa, care s-a accidentat la genunchiul drept în minutul 18 şi va rata, probabil, meciul de campionat cu Bari, programat duminică.
Juventus va juca în sferturile de finală ale competiţiei cu câştigătoarea partidei dintre AS Roma şi Lazio, programată săptămâna viitoare.
Miercuri, în primele două jocuri din optimile de finală ale Cupei Italiei s-au înregistrat următoarele rezultate: Palermo – Chievo Verona 1-0, Inter Milano – Genoa 3-2. În optimi vor mai avea loc partidele Napoli – Bologna (marţi, 18 ianuarie), Sampdoria – Udinese, AS Roma – Lazio Roma (ambele miercuri, 19 ianuarie) şi AC Milan – Bari (joi, 20 ianuarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS