16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş vrea un atacant veritabil

Grigoraş vrea un atacant veritabil

Cum compartimentul ofensiv al pandurilor este redus şi numeric, şi valoric, Bogdan Apostu şi debutantul Albert Voinea (18 ani) fiind singurii atacanţi, în prezent, din lot, tehnicianul Petre Grigoraş insistă pentru aducerea a doi atacanţi care pot să revigoreze jocul echipei.
Conducerea grupării gorjene ezită, deocamdată, să-i îndeplinească doleanţele tehnicianului din cauza preţului piperat, însă şi jucătorii ofertaţi sunt reticenţi la propunerea unei echipe aflate în subsolul clasamentului şi cu o situaţie financiară precară. „Este puţină nesiguranţă şi din partea lor dacă să vină sau nu întrucât costul este destul de mare şi dacă nu ne putem permite va trebui să renunţăm. Din păcate, nici unul dintre atacanţii pe care i-am dorit eu nu a putut să vină, dar mai am pe cineva în vizor. Dacă nu, vom accepta situaţia, ne vom pregăti cu jucătorii pe care îi avem şi sperăm ca în Antalya să mai apară ceva, dacă nu un român, măcar un jucător străin“, a mai spus tehnicianul.
Deşi în cadrul lotului este o atmosferă bună, Grig susţine că se simte nevoia unui vârf care să aducă un plus în jocul echipei. Dacă totuşi nu va reuşi să găsească un astfel de jucător, se va baza pe cei pe care-i are acum la dispoziţie. „Jucătorii sunt plătiţi. Aproape nu sunt datorii deloc la echipă, deci este o atmosferă bună, dar normal că şi jucătorii se uită în jurul lor. Simt şi ei că poate mai e nevoie de un jucător valoros care să vină cu un plus la echipă, dar nu vom face transferuri de dragul de a le face şi vom aştepta până vom găsi o soluţie care să ajute echipa în tentativa ei de a rămâne în Liga I. Dacă nu o să găsim, o să ne luptăm cu ce avem. Ce să facem dacă nu există posibilităţi, să nu ne mai pregătim, să stăm acasă? Echipa merge înainte, ne pregătim foarte serios, trebuie să acceptăm situaţia, să muncim mai mult pentru că va fi foarte dificil şi să nu ne plângem în pumni pentru că nu câştigăm nimic şi nu ne cade nimic din cer“, a mai spus Grigoraş.

Voiculeţ: Trebuie să alergi să prinzi mingea

Claudiu Voiculeţ, unul dintre cei mai tehnici jucători din lotul pandurilor, este conştient de duritatea unei pregătiri de iarnă, dar şi de importanţa ei. Pandurii nu au pus piciorul pe minge de la reunire şi nu au şanse să o facă până în cantonamentul din Antalya, Grigoraş punând accent doar pe acumulările fizice în această perioadă. „Iarna este o perioadă grea, sperăm să trecem cu bine peste ea. Să venim cât mai antrenaţi şi să începem cu dreptul. Nu ştiu cât vom alerga, 7-8 km pe antrenament. Mai întâi trebuie să poţi să alergi ca să prinzi mingea“, a declarat Voiculeţ. Convins că va fi o luptă grea în retur pentru supravieţuirea în Liga I, Voiculeţ, ca şi Grigoraş, aşteaptă întăriri. „O să fie o luptă grea. Aşteptăm şi noi întăriri, suntem cam descoperiţi. Nu ştiu nici eu dacă vine cineva. Suntem 26 de jucători, mulţi copii, sperăm să mai vină“, a mai spus Voiculeţ.

Arrieta şi Popa ţin
cu dinţii de Pandurii

Deoarece refuză să-şi rezilieze contractele cu Pandurii, Ibon Perez Arrieta şi Mădălin Popa se pregătesc la Târgu Jiu sub comanda antrenorului Florin Bejinariu. Dacă Arrieta a avut şi câteva meciuri reuşite pentru gorjeni, Popa nici măcar nu a debutat pentru Pandurii în Liga I, evoluând numai la echipa secundă, unde a încasat un salariu de 4.000 de euro pe lună. Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, a discutat cu cei doi jucători, dar nu a ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte rezilierea contractelor: „Arrieta era de acord cu despărţirea pe loc de Pandurii, dar cu o condiţie: să primească anticipat salariul la zi până la finalul sezonului, deci pe 6 luni înainte. Evident că în aceste condiţii nu ne-am putut înţelege, că doar nu s-a întâlnit hoţul cu prostul! Aşa că până la finalul contractului, dacă el aşa preferă, se va pregăti singur cu Popa, care este în aceeaşi situaţie“, a declarat Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS