7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGâlcă şi Manea vor continua cu Oltchim

Gâlcă şi Manea vor continua cu Oltchim

Conducătorii campioanei României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, au reuşit să le convingă pe Ionela Gâlcă şi Oana Manea să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea olteană, cei doi pivoţi semnând pentru un an, respectiv două sezoane. „Am avut emoţii la cei doi pivoţi, sincer să fiu. Ştiam că au oferte clare. Mă bucur că şi Oana, şi Ionela au decis să continue cu Oltchim, este foarte bine pentru echipa noastră. În cazul în care una dintre ele nu mai dorea să rămână la Vâlcea, trebuia să căutăm un pivot sau doi de valoare şi ne era greu. Opţiunile erau puţine, mai ales pe piaţa internă“, a spus preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, pentru Mediafax.
Alte zece jucătoare vor purta negocieri cu cei din conducerea clubului chimist, în perioada următoare. Este vorba despre Mihaela Smedescu, Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Ada Nechita, Iulia Puşcaşu, Anastasia Pidpalova, Patricia Vizitiu, Cristina Neagu, Steluţa Luca şi Adina Fiera Meiroşu. De asemenea, Steluţa Luca a anunţat la începutul acestui sezon că se va retrage din activitatea competiţională în această vară.
Altfel, fosta mare jucătoare a Oltchimului, Maria Török Duca, a devenit, începând de ieri, al doilea antrenor secund al echipei vâlcene, alăturându-se în acest fel tehnicienilor Peter Kovacs şi Aurelian Roşca. Nu este ceva nou pentru Maria Török Duca misiunea de antrenor al unei echipe de senioare, deoarece ea a mai fost antrenoare a campioanei României în perioada 1 octombrie 2004 – 6 februarie 2005 ca principal, iar în perioada 26 decembrie 2003 – 30 iunie 2004 ca secund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS