8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristina Neagu s-a scumpit

Cristina Neagu s-a scumpit

Evoluţia încântătoare pe care a avut-o la CE din Danemarca şi Norvegia i-a crescut enorm cota pe piaţa transferurilor Cristinei Neagu, iar „peţitorii“ au început să bată în retragere. Campioana Europei, formaţia daneză Viborg HK, s-a arătat interesată de serviciile interului stânga de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar oficialii nordici recunosc că pretenţiile jucătoarei sunt ridicate, mai exact 300.000 de euro pe sezon. „Am fost afectaţi serios de accidentări anul acesta şi echipa nu e la înălţime. Pentru a îndeplini ambiţiile sportive e evident nevoie de întăriri. Ar fi minunat dacă Neagu ar veni la Viborg. Este una din cele mai bune jucătoare din lume şi a fost golghetera Campionatului European. Dar, de asemenea, cota ei de piaţă a crescut mult în ultimul timp, iar pentru foarte mulţi jucători salariul este un factor motivant“, a declarat Jakob Vestergaard, antrenorul echipei Viborg, conform Hotnews. „Ne-am făcut cunoscută dorinţa de a o transfera şi ea a spus că ar fi interesant, dar nu e încă nimic concret“, a adăugat tehnicianul danez, care a obţinut deja o victorie pe piaţa transferurilor, legitimând-o pe Yekaterina Andryushina, dublă campioană mondială cu naţionala Rusiei şi câştigătoare a medaliei de argint la Olimpiada din 2008.
Contractul Cristinei Neagu cu Oltchim Râmnicu Vâlcea expiră în vară, însă jucătoarea nu s-a decis dacă îşi va prelungi înţelegerea cu echipa vâlceană sau va alege să se transfere în străinătate. „În vară termin contractul cu Oltchim. În prezent nu pot să spun nimic, nici că plec, nici că rămân. Nu pot să neg că am primit oferte de la alte cluburi, dar nu am luat încă o hotărâre“, a spus Neagu pentru gsp.ro.
Cristina Neagu, aleasă cel mai bun inter stânga şi golghetera CE din Danemarca şi Norvegia, se află în cursa pentru titlul de cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, alături de muntenegreanca Bojana Popovic (Buducnost), Ludmila Postnova (Zvezda Zvenigorod), Grit Jurack (Viborg HK) şi Katrine Lunde-Haraldsen (Gyor Audi ETO).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU