11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho valorează opt milioane de euro

Ronaldinho valorează opt milioane de euro

Gruparea italiană AC Milan a cerut opt milioane de euro clubului brazilian de fotbal Gremio Porto Alegre pentru transferul mijlocaşului brazilian Ronaldinho Gaucho, potrivit cotidianului Zero Hora, care-l citează pe impresarul Assis, fratele jucătorului. „Pentru ca el să plece din Italia, cineva trebuie să plătească suma cerută de Milan“, a declarat Assis la încheierea unei întrevederi la Rio de Janeiro cu vicepreşedintele clubului italian, Adriano Galliani. Iniţial, clubul brazilian conta pe un transfer gratuit şi propunea un contract de patru ani pentru jucător, dar exigenţele milaneze „complică mult“ negocierea, apreciază consilierul clubului, Cesar Cidale Dias.
Potrivit lui Assis, citat şi de Romaniansoccer.ro, şi alte cluburi spaniole, americane şi engleze ar fi interesate de jucător, Gremio sperând ca, avându-l pe Ronaldinho, să poată ţinti cucerirea Copa Libertadores în 2011. Jucătorul de 30 de ani nu mai este titular la AC Milan, iar aducerea lui Antonio Cassano îi va îngreuna revenirea în echipă. Conform lui Paulo Odone, preşedintele lui Gremio, Ronaldinho vrea să părăsească Europa pentru a reveni acasă, unde speră să prindă selecţia la naţională pentru Cupa Mondială 2014, care se va juca în Brazilia.
Gremio este oraşul natal al lui Ronaldinho, aici debutând ca profesionist, înainte de a juca la Paris Saint Germain şi FC Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS