11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPleacă Mădălin Ciucă?

Pleacă Mădălin Ciucă?

Universitatea Craiova s-ar putea despărţi de Mădălin Ciucă dacă gruparea olteană nu plăteşte o restanţă faţă de Gloria Bistriţa.

Situaţia este incertă la Ştiinţa în privinţa disponibilizărilor, dar şi a transferurilor. Criza financiară acută traversată de alb-albaştri a făcut ca lista lui Piţurcă să rămână în aer, vorbindu-se mai mult de plecări. Patronul Adrian Mititelu a admis că primii care ar putea părăsi corabia sunt bulgarii Iliev şi Gargorov, care, mai mult ca sigur, nu vor accepta să-şi diminueze contractele sau să joace pe promisiuni. Alt jucător care s-ar putea despărţi de Universitatea este fundaşul Mădălin Ciucă. Acesta a revenit în vară de la Gloria Bistriţa, însă surse apropiate fotbalistului susţin că, pentru a rămâne definitiv în ograda clubului din Bănie, Adrian Mititelu trebuie să achite o restanţă de 40.000 de euro grupării ardelene. De asemenea, prin Craiova se vorbeşte că Mădălin ar putea intra în ecuaţia unui eventual transfer al lui Junior Moraes la Ştiinţa. Contactat telefonic ieri, Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, nu a negat faptul că ar mai avea de primit bani de la Universitatea, dar a evitat să dea detalii. „Nu ştiu ce se va întâmpla în cazul Ciucă. Vom vedea. Oricum, asta cu banii este treaba cluburilor, nu a presei. În privinţa lui Moraes, pot să spun că până acum nu a fost ofertat de Universitatea Craiova“, a declarat Pădureanu. O decizie în legătură cu Mădălin Ciucă, dar şi cu alţi jucători, va fi luată probabil la reunirea lotului, totul depinzând de cum vor evolua lucurile în Bănie din punct de vedere financiar.

Amenzi de 170
de milioane

În momentul în care a preluat Universitatea Craiova, managerul general Victor Piţurcă a decis să facă ordine în vestiar, dar şi în afara lui. Piţi a întocmit un regulament de ordine interioară cu care jucătorii au fost de acord, prin care sunt taxate toate abaterile disciplinare şi ieşirile „în decor“ ale juveţilor. „Până acum s-au strâns vreo 170 de milioane“, au dezvăluit surse din anturajul echipei. Asta înseamnă aproximativ 4.000 de euro, însă cum jucătorii nu şi-au primit salariile de câteva luni, „economiile“ realizate de Victor Piţurcă nu vor ajunge prea curând în contul clubului. Nici ceilalţi angajaţi ai clubului nu au primit vreun ban înainte de Sărbători, fiind trimişi acasă cu mâna goală.

„Micul Balaci“ nu mai vrea la Ştiinţa

În urmă cu câteva săptămâni, managerul general al Ştiinţei, Victor Piţurcă, l-a contactat pe Andrei Ionescu, încercând să-l convingă să revină la Universitatea. „Pentru mine, Universitatea Craiova este un capitol închis, nu mă mai întorc niciodată acolo“, i-ar fi răspuns jucătorul. Andrei Ionescu este în prezent legitimat la Steaua, şi pentru că nu a dorit să meargă să joace la Unirea Urziceni şi nici nu a acceptat micşorarea contractului, Gigi Becali l-a „exilat“ la echipa a doua, sperând că-l va convinge să-şi schimbe atitudinea. Un motiv foarte serios care îl face pe Andrei să accepte să joace pentru „satelit“ este contractul de aproape 150.000 de euro pe sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII