6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu: Am ajuns la o anumită răceală cu Piţurcă

Mititelu: Am ajuns la o anumită răceală cu Piţurcă

Finanţatorul Universităţii Craiova a vorbit vineri la sport.ro despre dificultăţile grupării alb-albastre şi a recunoscut că sunt unele probleme în relaţia cu Victor Piţurcă.

Chestionat despre problema împrumutului pe care Mititelu l-a făcut în vară de la un prieten al lui Piţurcă, prin intermediul acestuia, finanţatorul Ştiinţei a spus că anumite detalii ale tranzacţiei au ajuns la urechile lui Gigi Becali, fapt care l-a deranjat:„Această tranzacţie s-a făcut între şase ochi şi am fost surprins să aflu că a ajuns prin creierul şi urechea patronului Stelei. E unul dintre motivele pentru care am ajuns, să zicem aşa, la o anumită răceală cu Piţurcă. E o chestiune care nu trebuia să iasă… Nu mă simt trădat, e prea mult spus, ci dezamăgit. Părerea mea este că nu e vina lui Victor Piţurcă, ci e vina celor din jurul lui. Eu nu-l cred pe el să facă asemenea lucruri“.
O altă supărare a finanţatorului Craiovei a fost legată de banchetul de sfârşit de an, atunci când la tăierea porcului de la Beharca el ar fi fost anunţat de eveniment cu doar 30 de minute înainte. „Este adevărat că nu am mers la banchetul de final de an al echipei. Din două motive: m-am simţit foarte rău şi am aflat cu 30 de minute înainte. Mi s-a părut că am fost anunţat prea târziu“.

„Piţurcă nu poate
să plece“

Vorbind despre posibilitatea ca Piţurcă să părăsească Universitatea, finanţatorul oltenilor a punctat: „Piţurcă este sub contract cu Craiova şi nu poate să plece“. Mititelu a comentat apoi rezultatele Ştiinţei în era Piţi: „Sincer, mă aşteptam la mai mult (…) Nu putem să fim umăr la umăr cu Unirea Urziceni, cu FC Braşov şi cu alte echipe…“. Oficialul Craiovei a recunoscut şi faptul că între el şi managerul Piţurcă există unele puncte de vedere diferite în privinţa unor jucători. Despre posibila vânzare de jucători, finanţatorul a adăugat: „Suntem dispuşi să vindem afară orice jucător. Dar nu pot să vând trei – patru jucători pe care i-am crescut în ţară. Am avut încredere în ei, chiar dacă nu am avut performanţă. Cum ar fi să îi văd jucând în tricourile echipelor rivale? Nu ştiu de oferte, doar de discuţii. Sunt nişte vorbe, eu nu ştiu nimic, nu sunt certitudini“ Reamintim, Victor Piţurcă declarase că ar fi dispus să vândă jucători şi echipelor din România.

Balaci: Lucrurile se vor rezolva la Craiova

La emisiunea Contraatac de la GSP de vineri după-amiază, Ilie Balaci a afirmat, printre altele, că lotul Universităţii Craiova ar trebui completat. „Universităţii îi mai trebuie trebuie patru – cinci jucători să facă performanţă. Eu am văzut doi jucători în Liga a 2-a, care fac faţă în orice moment în prima ligă. Cred că lucrurile se vor rezolva la Craiova“, a spus Ilie Balaci la GSP TV. Balaci a adăugat: „M-a deranjat faptul că pe banca Craiovei era un fost jucător al Craiovei Maxima, Aurel Ţicleanu, şi era strigat numele lui Piţurcă. Nu am nimic cu Piţurcă, dar nu mi s-a părut normal acest lucru. Probabil aşa ne-a fost scris nouă, celor care am făcut istorie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII