9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu înfruntă Roma în Champions League

Lucescu înfruntă Roma în Champions League

Vineri a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu (foto), va întâlni în această fază a competiţiei gruparea italiană AS Roma, fostă adversară a formaţiei CFR Cluj în faza grupelor. „Presimt că vom întâlni o echipă din Italia“, spunea „Il Luce“ în urmă cu câteva zile, şi iată că previziunile tehnicianului s-au adeverit. Ucrainenii, la care joacă şi fundaşul Răzvan Raţ, vor disputa prima manşă în deplasare, la mijlocul lunii februarie.
Deţinătoarea trofeului, Inter Milano, la care evoluează şi Cristi Chivu, va întâlni formaţia germană Bayern München, altă fostă adversară a CFR-ului în grupe. Inter va juca turul pe „San Siro“ şi manşa a doua în Bavaria.
AC Milan, deşi a terminat grupa din care a făcut parte pe locul al doilea, a avut noroc la tragerea la sorţi, urmând să joace cu Tottenham, cel mai slab cotată dintre formaţiile care au încheiat faza grupelor pe primul loc.
Iată programul tuturor meciurilor: Roma – Şahtior, Milan – Tottenham, Valencia – Schalke, Inter – Bayern, Lyon – Real Madrid, Arsenal – Barcelona, Marseille – Manchester United, FC Copenhaga – Chelsea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS