14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCiprian Marica a marcat pentru Stuttgart

Ciprian Marica a marcat pentru Stuttgart

Atacantul Ciprian Marica a marcat un gol în meciul pe care VfB Stuttgart l-a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 5-1, în faţa formaţiei daneze Odense, în ultima etapă a grupei H a Ligii Europa. Marica a fost integralist şi a marcat în minutul 90+3. Celelalte reuşite au fost semnate de Gebhart (‘20), Høegh (‘48, autogol), Gentner (‘65) şi Pogrebnyak (‘70). Pentru Odense a înscris Utaka (72).
În celălalt meci al grupei H, Getafe a învins, scor 1-0, echipa elveţiană Young Boys, prin golul marcat de Sardinero (‘15).
VfB Stuttgart a încheiat grupa pe locul 1, cu 15 puncte şi alături de Young Boys (locul 2 cu 9 puncte) s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în timp ce Getafe (locul 3, cu 7 puncte) şi Odense (locul 4, cu 6 puncte) au fost eliminate.
Formaţia spaniolă Atletico Madrid, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată din Liga Europa, după ce a remizat, în deplasare, scor 1-1, cu germanii de la Bayer Leverkusen, în grupa B a competiţiei, într-un meci arbitrat de o brigadă din România, cu Alexandru Tudor la centru.
Pentru Atletico a marcat Merida (‘72), în timp ce pentru Bayer a înscris Helmes (‘69).
Atletico s-ar fi calificat dacă Aris Salonic (Grecia) nu ar fi învins pe Rosenborg (Norvegia), dar grecii s-au impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Cesarec (‘45+1) şi Faty (‘90+1).
Pe lângă Aris, din grupa B, Bayer Leverkusen (locul 1 – 12 puncte) şi Aris Salonic (locul 2 -10 puncte) au acces în 16-imi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS