12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbalistele joacă la Moscova

Baschetbalistele joacă la Moscova

Echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova va disputa astăzi, de la ora 17.00, ultimul meci din cadrul grupei B a FIBA Eurocup, în Rusia, cu Spartak Noginsk Moscova. Formaţia din Bănie, pregătită de Liviu şi Daniela Manea, a susţinut până acum trei partide, două acasă şi una în deplasare, înregistrând trei eşecuri. În confruntarea cu rusoaicele din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, oltencele au fost învinse la o difererenţă de doar cinci puncte.
SCM-CSS Craiova are trei puncte acumulate şi poate accede în faza următoare a FIBA Eurocup dacă se impune diseară la Moscova şi chiar dacă pierde la o diferenţă mică, în funcţie de celelalte rezultate. „Mergem să jucăm şi să obţinem maximum de la acest joc. Le cunoaştem acum pe fetele de la Spartak Noginsk şi sper să avem un meci reuşit. Avem şi şansa de a merge mai departe în competiţie dacă nu vom pierde la o diferenţă mare de scor. Mergem să ne jucăm şansa de a evolua în faza superioară a FIBA Eurocup“, a spus Liviu Manea înainte de plecarea spre Rusia. În această fază a competiţiei au fost angrenate 36 de echipe, împărţite în 12 grupe după cum urmează: două grupe a câte patru echipe, opt a câte trei echipe şi două a câte două echipe.
În şaisprezecimile de finală se califică 32 de formaţii: primele două clasate în fiecare din cele 12 grupe, plus alte opt de pe locul trei cu cel mai bun punctaj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS