24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBercean a cules roadele muncii depuse

Bercean a cules roadele muncii depuse

Uniunea Europeană de Judo (EJU) a acordat premiile anuale, printre care se numără şi cel pentru Florin Bercean, care a fost desemnat cel mai bun antrenor la feminin, din 2010, informează Mediafax. „Florin Bercean a fost premiat pentru succesul înregistrat cu sportivele sale în 2010. La Campionatul European, Alina Dumitru şi Corina Căprioriu au cucerit medaliile de aur, la Campionatul Mondial, Alina Dumitru a câştigat medalia de bronz“, se arată în comunicatul EJU.
România s-a mai ales cu un premiu oferit de EJU, la Kata, prin perechea Iulian Surlă – Aurelian Fleisz, împărţit cu italienii Daniele Mainenti – Andrea Faccioli.
Premiul pentru cel mai bun judoka al anului 2010 a revenit grecului Ilias Iliadis, respectiv Lucie Decosse (Franţa), cea mai bună echipă a fost desemnată cea a Olandei (feminin), iar cel mai bun antrenor la masculin în acest an a revenit tehnicianului francez Benoit Campargue.
În total, forul european de profil a oferit 18 premii, ceremonia având loc duminică seară, la Kiev, cu ocazia Congresului Ordinar al EJU, în prezenţa preşedintelului IJF, Marius Vizer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS