10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Victorie la Arad

ACU Arad – GM CFR Craiova
Stadion
„Motorul“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
ACU:
Rusu – Aldea, Nicolau, Miculescu, Gligor – Bilia, Tau, Uibariu, Petrescu – Şandru, Lupaşcu. Antrenor: Costel Bogoşel.
GM CFR: M. Neagoe – Firoiu, O. Nicola, Cruşoveanu, Buşu – Vigariu, P. Irimescu, Pătrană, I. Mitroi – Boroiban, Yuki. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: Ludovic Uihelyi – D. Hârlab, C. Cantemir.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova şi-a propus să continue ascensiunea din ultima vreme şi să înregistreze o nouă victorie în jocul de sâmbătă, de la Arad, cu ACU, o formaţie aflată în „foame“ de puncte. „E un meci pe care-l considerăm dificil, cu o echipă aflată în zona retrogradării şi care încearcă să supravieţuiască. Sper să obţinem toate punctele, pentru că echipa e în creştere şi băieţii se mişcă bine în deplasare, fiind imbatabili de trei meciuri pe terenuri străine. Dacă arbitrul va fi corect, părerea mea e că vom câştiga. Se va juca pe un teren mic, ceea ce ne dezavantajază, dar sunt convins că băieţii se vor mobiliza şi vor îmbunătăţi situaţia la adevăr pentru a pregăti de pe altă poziţie meciul cu CS Mioveni“, a afirmat preşedintele grupării de la „Depou“, Gheorghe Frăţică.
De partea cealaltă, tehnicianul formaţiei ACU Arad, Costel Bogoşel, a afirmat că exclude un eventual eşec în jocul cu „găzarii“, mai ales după ce elevii săi au câştigat „amicalul“ susţinut miercuri, scor 3-2, în faţa echipei a doua a concitadinei UTA. „Nici nu vreau să mă gândesc că nu câştigăm partida. Este o echipă puternică, dar având în vedere că nu mai am atâţia accidentaţi în lot sunt încrezător că putem obţine cele trei puncte“, a spus Costel Bogoşel, pentru liga2.ro, făcând referire la revenirile lui Băd, Şandru şi Balla.
Portarul Rusu este convins că nu va fi un joc uşor în compania craiovenilor de la Gaz Metan CFR. „Trebuie să ne revenim, pentru că ne aşteaptă un meci de şase puncte. O victorie obţinută sâmbătă ne-ar putea trimite până pe locul 9, ar fi un plus important pentru moralul nostru. Nu avem decât o variantă, victoria, nu ne gândim la alt rezultat“, a spus Rusu, conform sportarad.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS