16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUmpleţi-le plasa!

Umpleţi-le plasa!

Fotbalistele de la Sporting Craiova joacă duminică, pe teren propriu, de la ora 11.00, în compania celei mai slabe echipe din Liga I, FC Alice&Tunes Piteşti.

Formaţia argeşeană nu a cunoscut gustul victoriei în primele zece etape disputate, înregistrând doar un egal şi opt înfrângeri. Adversarele din această duminică ale craiovencelor au reuşit contraperformanţa de a marca doar un singur gol, acum două etape, când au remizat cu Şantierul Naval Constanţa, o altă formaţie aflată în subsolul clasamentului. În schimb, FC Alice&Tunes Piteşti a primit 45 de goluri în nouă jocuri disputate. Sporting Craiova, formaţie pregătită de Victorina Simion, vine după un eşec usturător, suferit miercuri pe terenul campioanei FCM Târgu Mureş, scor 9-1, iar jucătoarele din Bănie pot să-şi refacă moralul cu o victorie concludentă.
De altfel, în acest sezon, Sporting a alternat victoriile la scor (10-1 cu Fair Play Bucureşti, 10-3 cu Târgovişte, 6-0 cu SN Constanţa, 9-1 cu Metalul Vlăhiţa) cu eşecuri usturătoare (15-0 cu OIimpia Cluj, 5-1 cu Real Craiova, 6-4 cu CS Brazi şi 9-1 cu FCM Târgu Mureş). Fotbalistele craiovene au mai suferit o înfrângere, dar la limită, 1-0, la Oradea. Cu patru victorii şi cinci insuccese (golaveraj 41-41) elevele Victorinei Simion ocupă locul şapte în clasament, cu 12 puncte.

CS Real ia pauză

Cealaltă formaţie craioveană, CS Real, pregătită de Sorin Pătraşcu, stă mult mai bine în clasament, pe locul patru, cu 19 puncte acumulate (golaveraj 29-9), dar va sta runda aceasta, deoarece trebuia să joace cu Smart Bucureşti, echipă care s-a retras. Cu trei etape înainte de finalul turului de campionat, pentru titlul neoficial de campioană de toamnă luptă FCM Târgu Mureş, locul 1 (28 de puncte, 10 meciuri, golaveraj 80-6) şi Olimpia Cluj, ocupanta locului secund (27 de puncte, 9 meciuri, golaveraj 109-2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII