8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Derbi oltenesc

CSM Râmnicu Vâlcea – Alro
Stadion
„Municipal“ Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile
CSM Rm. Vâlcea:
Tufişi – Tomozei, Diţa, Kutlacic, Sandu – Dandea, Vasile, Mitu, Ganea – Balauru, Gogoşoiu. Antrenor: Sorin Bucuroaia.
Alro: Mecea – Pasăre, Vişa, Kalai, Vodiţă – Quist, Dumitra, Precup, Popescu – Ene, Bârsan. Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: Fl. Ghimbăşan – G. Dan, B. Gheorghioiu.

După ce aluminiştii, în etapa precedentă, în meciul cu FC Bihor, au ratat victoria în ultimul minut, sâmbătă, în runda cu numărul 13, nu vor să piardă disputa cu oltenii pregătiţi de Sorin Bucuroaia, aflaţi sub Alro în clasament înaintea acestei dispute. Elevii lui Corneliu Papură spun că au un moral bun după ultimele două partide în care au pierdut puncte importante. Tehnicianul aluminist se confruntă însă cu probleme de lot. Portarul Tătaru are piciorul în ghips după ce s-a accidentat la antrenament. Principalul formaţiei slătinene nu poate conta nici pe Badea, care, de asemenea, are şi el piciorul în ghips, iar Ed. Stoica este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.
Deşi este o distanţă de şase puncte între cele două echipe, Corneliu Papură a declarat că va fi un meci foarte greu pentru că echipa gazdă are jucători foarte buni. „Vâlcea are jucători foarte buni, care în ultimele meciuri
şi-au câştigat punctele pe teren propriu. Vom avea un meci foarte greu deoarece avem şi probleme de lot. Nu ştiu cine va intra în poartă. Voi alege între Mecea şi Grecu. Obiectivul nostru rămâne acelaşi, nu s-a schimbat. Noi ne dorim să câştigăm cât mai multe meciuri şi să adunăm cât mai multe puncte“, a declarat tehnicianul aluminiştilor.
Altfel, n-ar fi exclus ca, la începutul săptămânii viitoare, Alro să dispute un amical cu Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS