11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLaura Andrei a spart gheaţa

Laura Andrei a spart gheaţa

Tenismana Laura Andrei a reuşit să câştige primul său turneu ITF din carieră, impunându-se în Franţa, la Le Havre, competiţie dotată cu premii totale de 10.000 de dolari, informează site-ul federaţiei de specialitate. Bucureşteanca de 22 de ani a trecut cu 6-4, 6-4 în sferturi de olandeza Nicolette Van Uitert, cu 4-6, 6-1, 6-4 în semifinale, de franţuzoaica Florence Haring, iar în finală a dispus cu 6-2, 6-4, tot de o jucătoare din Hexagon, fiind vorba despre Celine Ghesquiere, a şaptea favorită. În urma reuşitei de la simplu, sportiva noastră a contabilizat 12 puncte WTA.
Laura Andrei a disputat şi finala de dublu, în care se poate spune că învinsa ei din proba individuală şi-a luat revanşa. Laura Andrei şi partenera sa, Michaela Boev (Belgia), au fost învinse cu un dublu 5-7 de perechea franceză Celine Ghesquiere / Andrea Ka.
O altă sportivă română care a jucat o finală la sfârşitul săptămânii trecute a fost Andreea Mitu. Aceasta a ratat însă trofeul turneului de 10.000 de dolari din Antalya (Turcia), după ce a pierdut în faţa uzbecei Vlada Ekshibarova, scor 2-6, 6-4, 2-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS