10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProfesorul Piţi îl scoate pe elevul Dorinel la tablă

Profesorul Piţi îl scoate pe elevul Dorinel la tablă

„U“ Craiova – Oţelul
Stadion
„Ion Oblemenco“, astăzi, ora 20.30 – Digi Sport.
Formaţii probabile:
„U“ Craiova:
R. Stanca – Dănănae, V. Găman, Ciucă, Bărboianu – D. Stoica – Wobay, Prepeliţă, Gargorov, Dina – Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.
Oţelul: Grahovac – Rîpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu – Neagu, Sârghi – L. Iorga, Viglianti, S. Ilie – G. Paraschiv. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Vor arbitra: Al. Tudor – M. Nagy şi Ad. Vidan.

Managerul general al Ştiinţei, Victor Piţurcă, primeşte vizita fostului său elev, Dorinel Munteanu, într-un meci în care nici una dintre combatante nu au de gând să se menajeze.

După victoria de la Urziceni, Universitatea Craiova şi-a propus să obţină un nou rezultat bun, mai ales că a rămas datoare suporterilor care au plecat dezamăgiţi de pe „Ion Oblemenco“ la meciul cu FC Vaslui. Astăzi, vine pe arena din Bănie tot o echipă din Moldova, Oţelul Galaţi, liderul la zi al Ligii I. Meciul nu va fi deloc uşor pentru juveţi, chiar dacă „oţelarii“ au mai pierdut în acest sezon în deplasare, cu Universitatea Cluj şi FC Vaslui.
„Galaţiul nu e o echipă invincibilă, are un grup unit, dar nu valori fotbalistice care să rezolve un meci. Sunt fotbalişti buni, dar până la un anumit nivel. Pot fi învinşi. Dorinel Munteanu nu are cu ce să mă surprindă, poate băieţii lui“, a comentat managerul general al Universităţii, Victor Piţurcă, prefaţând meciul de astăzi.

„Oţelarii“ se mulţumesc şi cu un egal

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, este convins de faptul că nu va avea viaţă uşoară în Bănie, dar i-a transmis o atenţionare lui Piţurcă.
„Cunosc jucătorii Craiovei, le-am văzut ultimele meciuri şi sunt convins că va fi greu. Craiova are o echipă tânără, cu jucători ambiţioşi şi care au o atitudine foarte bună. Victor Piţurcă este un antrenor bun. A fost foarte mulţi ani la echipa naţională, are performanţe la nivel naţional şi internaţional, dar vom vedea la ora meciului care va fi tehnicianul sau tacticianul mai bun. Nu m-am uitat în mod special la ideile tactice ale lui Piţurcă, dar cunosc bine Craiova. Am învăţat foarte mult de la dânsul, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. E un exemplu pentru mulţi antrenori. Noi suntem însă bine pregătiţi pentru acest joc“, a spus „Munti“. Acesta a fost completat de directorul general al grupării moldovene, Marius Stan, care a declarat: „Dacă batem la Craiova, cred că vom rămâne lideri până la terminarea sezonului. Dar există acest «dacă». Este derbiul etapei. Craiova este în ascensiune, noi avem o constanţă de invidiat, se poate întâmpla orice între două echipe care sunt pe val. Mărturisesc că m-aş mulţumi şi cu un egal“.

Alin Stoica a dat probe la Craiova

Mijlocaşul Alin Stoica (31 de ani) s-a antrenat ieri cot la cot cu jucătorii Universităţii Craiova, însă managerul general al Ştiinţei, Victor Piţurcă, nu s-a pronunţat în privinţa acestuia, urmând să-l mai vadă la lucru şi cu alte ocazii. Alin Stoica, fiul fostului stelist Tudorel Stoica, a jucat ultima dată în Serbia, la Vojvodina, dar forma de vârf a avut-o la Anderlecht Bruxelles şi Siena. În ţară a mai evoluat pentru Steaua şi Poli Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

38 COMENTARII