11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpania, prea bună pentru elevii lui Stângă

Spania, prea bună pentru elevii lui Stângă

Naţionala de handbal masculin a României a pierdut categoric confruntarea cu Spania, desfăşurată duminică seară, în Sala „Antonio Alexe“ din Oradea, elevii lui Vasile Stângă cedând cu scorul de 20-35 în cel de-al doilea meci din Grupa 2 a Preliminariilor Euro 2012. Pentru România au evoluat următorii: M. Popescu, Irimuş – Al. Stamate (5 goluri), Ghionea (3), Toma (2), Florea (2), Georgescu (1), Novanc (1), Savenco (1), Csepreghi (1), Sabou (1), I. Stamate (1), Fenici (1), Simicu (1). De partea cealaltă, formaţia iberică a replicat prin Romero (5), G. Parrondo (4), Canellas (4), R. Entrerrios (4), Aguinagalde (4), G. Lorenzana (3), Morros (3), G. Robledo (3), G. Martinez (3), Malmagro (1), Ugalde (1).
„Ce aş mai putea spune după un asemenea meci decât că ne-au prins într-un moment foarte prost, aproape toţi jucătorii de la echipa naţională nu joacă la echipele lor de club şi acest lucru se cunoaşte, forma lor sportivă fiind extrem de slabă. Din păcate, cedăm foarte uşor psihic. Am întâlnit două echipe de superclasă, Spania şi Croaţia, care nu te iartă. Dacă pot, îţi dau şi 20 de goluri diferenţă. Să sperăm că a fost o lecţie pentru toată lumea, atât pentru noi, ca antrenori, cât şi pentru jucători, pe care nu o vom uita prea curând“, a spus selecţionerul Vasile Stângă pentru handbalvolei.ro.
În prima dispută a grupei, România a fost depăşită la fel de categoric de Croaţia, scor 34-22, astfel că şansele de a ajunge la turneul final din Serbia sunt extrem de mici, pentru că este greu de crezut că tricolorii pot învinge în Spania sau pot răpune Croaţia la o diferenţă mai mare de 12 goluri pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS