11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi îşi măsoară paşii

Hagi îşi măsoară paşii

Victoria cu 2-1 obţinută de Galatasaray sâmbătă, pe teren propriu, în faţa grupării Antalyaspor nu l-a entuziasmat pe Gheorghe Hagi, antrenorul român spunând că este prematur să se gândească la titlu. „Obiectivele mele sunt pentru o săptămână. În acea săptămână mă gândesc ce jucători voi folosi. Am venit ştiind situaţia echipei. Galatasaray este casa mea şi nu am nimic de pierdut. Acum nu mă gândesc la titlu, ci doar la meciul următor. Fiecare sfârşit de săptămână este pentru noi o finală. Trebuie să mergem pas cu pas pentru a ajunge sus“, a spus Hagi pentru cotidianul Gunes, citat de Mediafax.
Întrebat de jurnalişti cum a fost revenirea pe stadionul „Ali Sami Yen“ după 1984 de zile, Gheorghe Hagi a răspuns în limba turcă „Muhtesem“ (minunat).
La meciul de sâmbătă, Gică Hagi a avut ocazia să se afle în aceeaşi incintă cu fostul arbitru Erol Ersoy, cu care a avut un proces în urma căruia a fost condamnat, în 2005, la 17 luni de închisoare, pedeapsa fiind comutată într-o amendă de 2.857 de lire turceşti. Ersoy a fost observator la partida Galatasaray – Antalyaspor. Pe 10 martie 2001, când era fotbalist la Galatasaray, Gheorghe Hagi l-a scuipat, l-a insultat şi l-a lovit pe arbitrul Erol Ersoy, după ce a primit un cartonaş roşu în timpul partidei disputate, pe teren propriu, cu echipa Genclerbirligi, în cadrul etapei a 24-a din campionatul Turciei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS