7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRevelaţiile de la Pandurii II

Revelaţiile de la Pandurii II

Ionuţ Tătaru, Ionuţ Rada, Alexandru Vlăduţi şi Albert Voinea, toţi promovaţi de la echipa secundă a clubului, sunt remarcaţii tehnicianului Petre Grigoraş după optimile de finală cu Universitatea Craiova, pierdută de panduri pe „Municipal“, scor 0-2.

Cu trei titulari de la Pandurii II, Tătaru, Rada şi Voinea, plus alţi jucători care adunaseră puţine minute în acest sezon, Mingote, Ciucur, Vranjes, Antohi, Pandurii Târgu Jiu a cedat în faţa Universităţii Craiova, scor 0-2, şi nu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, dar nici nu s-a făcut de râs. „Nu regret că nu am folosit titularii. Mi-am asumat riscurile, nu m-a interesat scorul. Distanţa dintre Pandurii şi Craiova a fost destul de mare. Ne-au fost superiori, trebuie să recunoaştem, au câştigat pe merit. Am încercat foarte mulţi jucători tineri, am vrut să vedem care este potenţialul lor, dacă ne putem baza în continuare măcar pe unii dintre ei. Experienţa şi valoarea şi-au spus cuvântul şi, din păcate, nu am putut să furnizăm o surpriză aşa cum ne-am fi dorit cu aceşti copii, dar nu sunt de condamnat. Am văzut şi noi care este potenţialul la un meci oficial, cu miză. Unii dintre ei chiar s-au descurcat bine. Sperăm să nu fie nici prima, nici ultima lor apariţie pe prima scenă“, a declarat Grigoraş. Tehnicianul a avut un singur regret la final, că acest joc a fost ultimul la Târgu Jiu în acest sezon. Gorjenii vor disputa meciurile din Liga I, considerate acasă, la Severin. „Îmi pare rău dintr-un singur punct de vedere, că a fost ultima reprezentaţie pe propriul teren şi încheiată cu înfrângere, dar aţi văzut, starea terenului este jalnică şi trebuia să se ia această hotărâre chiar dacă este riscant. Fotbal adevărat nu se poate juca pe astfel de teren şi el va fi din ce în ce mai prost. Şi aşa condiţiile de antrenament sunt la fel de proaste, terenurile sunt la fel de grele, măcar cei care au luat hotărârea asta se vor apuca de treabă pentru ca de la anul Pandurii să aibă un stadion şi un teren de divizia A“, a mai spus Grigoraş.

Unii au dezamăgit…

Remarcaţii lui Grig au fost cei doi fundaşi centrali, Tătaru şi Rada, dar şi prestaţia curajoasă a juniorului de 17 ani, Albert Voinea, l-a mulţumit. „Surprizele plăcute dintre tinerii jucători au fost cei doi fundaşi centrali, la care nu mă aşteptam să ducă tot meciul. Chiar eram pregătit cu alţi jucători. Tătaru vine de la Lupeni şi a avut o perioadă când nu a jucat deloc, Rada joacă la echipa a doua şi e tânăr şi necopt. Cred că nu au făcut foarte multe greşeli într-un meci cu Craiova. Chiar şi Voinea, atât cât a putut la nici 18 ani şi pe terenul greu, mi-a plăcut că a avut tupeu şi a încercat câte ceva, iar pe final Vlăduţi a avut două ocazii. Cei tineri care au intrat, trei-patru, cred că vreo două zile o să fie ghipsaţi. Ei au avut o ambiţie extraordinară. Am vrut să vadă şi ei cam cât ar trebui să mai muncească pentru a juca titulari la o echipă de Liga I“, a declarat Grig. Au existat însă şi jucători care nu s-au ridicat la pretenţiile tehnicianului, printre cei vizaţi fiind Ciucur, Antohi şi Vranjes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS