6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe: Vrem în finală

Eugen Neagoe: Vrem în finală

Antrenorul principal al Ştiinţei, Eugen Neagoe, a declarat că Universitatea îşi propune să câştige Cupa României în această ediţie, dar recunoaşte că, pentru a-şi atinge obiectivul, echipa din Bănie are nevoie şi de şansă.

Tehnicianul Eugen Neagoe s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi în meciul de Cupă cu Pandurii şi a anunţat că echipa alb-albastră, calificată deja în sferturi, a trecut peste eşecul cu FC Vaslui. „Geană“ speră într-un parcurs cât mai lung al craiovenilor în competiţia KO. „Cred că a fost o victorie meritată, muncită şi din cauza terenului. Toţi jucătorii care au intrat pe teren au resimţit suprafaţa de joc. Nu a fost aşa cum am fi dorit-o noi şi Pandurii. Până la urmă a fost bine că am reuşit să câştigăm, am izbutit să mergem mai departe în Cupa României. Sper să nu ne oprim până în finala Cupei şi să o şi câştigăm. Băieţii merită felicitări pentru efortul depus şi pentru ce au realizat astăzi. Etapa următoare a Cupei ne-am dori să jucăm la Craiova. Dacă o să avem şi noi puţin noroc să jucăm acasă, probabil vom avea şanse mai mari. Rămâne să vedem luni cu cine vom juca şi, indiferent unde vom juca, vom încerca să mergem mai departe. O să tratăm cu maximă seriozitate această competiţie. A fost un joc dificil, nu a fost uşor chiar dacă Pandurii a menajat mai mulţi jucători, asta, probabil, şi din cauza situaţiei din clasament. Nu a fost moralul zdruncinat cu FC Vaslui, a fost neşansă. Am revăzut acel joc şi este frustrant să nu câştigi o partidă pe care o domini aşa cum am făcut-o noi. Mulţumim oamenilor care au fost în tribună, cred că merită, iar jocul celor două echipe probabil i-a mulţumit“, a spus Neagoe.

Duckadam vrea un „sfert“ Craiova – Steaua

Luni, 1 noiembrie, de la ora 15.30, la Casa Fotbalului va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală programate să se dispute pe 10 noiembrie. Capi de serie vor fi: CFR Cluj, Steaua, Dinamo şi FC Timişoara. În urna a doua vor intra: FC Braşov, Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova şi Rapid. „Sferturile“ se vor juca într-o singură manşă, pe terenul primei echipe extrase din urnă. „Este o calificare meritată, nu s-a pus în nici un moment problema învingătoarei. Cu Vasluiul am pierdut din cauza ghinionului, nu pentru că nu am jucat bine. Sper să ajungem în finală şi să câştigăm, de ce nu? Oriunde mergem, vrem să învingem, asta e tot ce ne propunem“, a declarat Mihai Costea după partida de la Târgu Jiu. Acesta a fost completat de căpitanul echipei, Andrei Prepeliţă: „Ne dorim să câştigăm Cupa României, pentru că este cel mai scurt drum spre cupele europene. În campionat, poate printr-o conjunctură bună şi nişte victorii, cine ştie unde ajungem!“.
Prezent la Sport.ro, preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a anunţat că vrea Ştiinţa ca adversar în sferturi: „Eu de mult aştept să jucăm cu Craiova, ca să se termine toate discuţiile. Nu ne e frică de nimeni, suntem pe val“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

33 COMENTARII