12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro nu concepe decât victoria

Alro nu concepe decât victoria

Alro Slatina – ACU Arad
Stadion
„Metalurgistul“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Alro:
Tătaru – Pasăre, Vişa, Vodiţă, Quist, Dumitra, Voicu, Precup, E. Stoica, Aldea, Bârsan. Antrenor: Corneliu Papură.
ACU Arad: Paul – Bilia, Onu, Miculescu, Aldea, Balla, Bundea, Gligor, Ciubăncan, Băd, Gheju. Antrenor: Costel Bogoşel.
Vor arbitra: C. Pană – D. Mitruţi, Ad. Popescu.

Corneliu Papură a declarat că nu concepe decât victoria în partida cu arădenii. „Avem un meci greu cu ACU Arad pentru că au pierdut etapa trecută punctele de pe teren propriu şi vor veni foarte motivaţi la Slatina. Aştept un joc bun de la băieţi şi nu concep decât victoria. Adversarii au mai avut două zile de odihnă, dar sper ca oboseala să nu îşi spună cuvântul. Fotbalul mare se joacă din trei în trei zile. Trebuie să depăşim repede meciul cu Dinamo (Dinamo – Alro 3-1, în optimile Cupei României – n.r.) şi să ne concentrăm asupra celor din campionat“, a spus antrenorul principal al grupării Alro. Papură nu-l poate folosi sâmbătă pe fundaşul Kalai, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.
Preşedintele Jean Niţulescu este încrezător în victoria elevilor lui Papură şi Mogoşanu. „Toate meciurile sunt grele, chiar dacă ACU Arad este o echipă de pe locul 11. Trebuie să ne mobilizăm şi să fim foarte atenţi. Deocamdată, nu se poate spune despre o echipă că este slabă pentru că este pe locul 11. Asta, pentru că unele formaţii au prins un culoar mai bun, au avut meciuri mai uşoare în primele etape şi de aceea nu contează deocamdată poziţia în clasament. Cu siguranţă că fotbaliştii vor simţi o stare de oboseală pentru că am jucat şi marţi. Antrenorul trebuie să facă modificări şi să găsească formula pentru joc. Vin mai mulţi jucători după accidentări, dar s-au antrenat normal în ultimele zile. Chiar dacă meciul este greu, sper să câştigăm fără probleme“, a declarat Niţulescu.
Antrenorul principal al arădenilor a afirmat că Alro este o echipă redutabilă. „Vom întâlni o echipă foarte bună. Eu le-am spus în această săptămână fotbaliştilor mei că, dacă nu vom fi concentraţi la joc, avem şanse să pierdem orice întâlnire. ACU e o echipă care poate câştiga în faţa oricărei formaţii, dar la fel de bine poate pierde dacă nu e motivată şi concentrată“, a declarat Costel Bogoşel pentru site-ul Liga2.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS