11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii vor să-i bată iar pe harghiteni

Oltenii vor să-i bată iar pe harghiteni

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova joacă astăzi, în deplasare, de la ora 20.00, cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, în cadrul etapei a şasea a Diviziei A, una intermediară. Cele două echipe s-au mai întâlnit în debutul sezonului, în Cupa României, oltenii impunându-se atunci în ambele partide, 91-83 la Miercurea Ciuc şi 87-69 în Bănie. Cu toate acestea, după ce formaţia harghiteană, nou-promovată în prima divizie, a învins BC Timişoara şi a pierdut la o diferenţă de două puncte meciul cu Steaua Turabo Bucureşti, oficialii SCM-U spun că Miercurea Ciuc este o echipă imprevizibilă.
„Consider că ne aşteaptă o partidă dificilă. Spre deosebire de partidele din Cupă, la harghiteni au început să se lege relaţiile de joc. Au bătut pe Timişoara, iar în meciul cu Steaua conduceau cu câteva secunde înainte de final“, a explicat Marius Toma, antrenor secund la SCM-U.
Principalul pericol al formaţiei din Miercurea Ciuc îl reprezintă cei patru jucători americani, Levine, Enrico Ramon, Coleman şi Rodgers, liderii echipei la mai toate capitolele (puncte marcate, pase decisive, eficienţă, recuperări). Ambele formaţii, care sunt vecine de clasament, ocupând locurile nouă, respectiv zece, vin după eşecuri suferite în etapa de sâmbătă. Craiovenii au fost depăşiţi pe teren propriu de vicecampioana „U“ Mobitelco Cluj, scor 79-66, iar BC Perla Miercurea Ciuc a fost învinsă, acasă, de campioana CSU Asesoft Ploieşti, scor 87-64. Sâmbătă, craiovenii, care au înregistrat trei înfrângeri şi două victorii, vor primi vizita campioanei CSU Asesoft Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU