10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCaracatiţa Paul a murit

Caracatiţa Paul a murit

Caracatiţa Paul, care a uimit o lume întreagă pe durata Cupei Mondiale din Africa de Sud, când a dat pronosticuri corecte la toate meciurile la care i-a fost solicitată opinia, a murit, a anunţat, ieri, acvariul din Oberhausen (Germania).
Paul a ghicit toate rezultatele, inclusiv la finală, când a prezis victoria naţionalei Spaniei în meciul cu Olanda. Caracatiţa a prezis şi victoria Germaniei, în finala mică a CM, cu Uruguay.
Caracatiţa Paul şi-a dovedit imparţialitatea în faza grupelor, când a prezis că naţionala antrenată de Joachim Low va fi învinsă de Serbia. Paul a mai prezis victoriile Germaniei în meciurile din grupă cu Australia şi Ghana, dar şi pe cea în faţa Angliei, din optimi, o nouă dovadă de imparţialitate, având în vedere faptul că provenea dintr-un acvariu englez. În sferturile de finală, Paul a pronosticat victoria Germaniei în faţa Argentinei, apoi înfrângerea naţionalei antrenate de Joachim Low în semifinala cu Spania.
La Campionatul European din 2008, caracatiţa Paul greşise pronosticul unui singur meci, cel din finală (Germania – Spania, scor 0-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII