10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Mutu va fi deocamdată amendat

Adrian Mutu va fi deocamdată amendat

Scandalul în care a fost implicat Adrian Mutu este în continuare dezbătut pe larg de presa italiană. Site-ul violanews.com a scris ieri că atacantul român va fi deocamdată amendat pentru bătaia administrată unui chelner originar din Kosovo, într-un bar din Florenţa.
„Deocamdată va fi amendat de club, apoi rămâne de văzut ce se va întâmpla“.
Adrian Mutu le-a cerut scuze coechipierilor şi antrenorului Sinişa Mihailovic în vestiar, după ce făcuse acest lucru în mass-media, prin intermediul unui comunicat trimis către agenţia de presă Ansa.
„Şi-a cerut scuze în vestiar. Măcar atât a putut face“, a scris violanews.com.
Antrenorul sârb al Fiorentinei, Mihailovic, a încercat să trimită un mesaj de pace către chelnerul agresat de Mutu: „Poate o să-l invităm la un meci al Fiorentinei şi totul va fi bine. Dacă Mutu va fi pe teren, cei doi nu vor mai avea cum să se întâlnească“.
În apărarea lui Mutu a sărit şi un fost atacant al Fiorentinei, Enrico Chiesa, care a spus că îl judecă pe român doar prin ceea ce face pe teren. „Mutu este un jucător mare, de care Fiorentina are nevoie. Eu îl judec doar prin prisma rezultatelor sale pe plan sportiv. Ceea ce face el în afara terenului nu ar trebui să influenţeze conducerea tehnică a Fiorentinei atunci când alege jucătorii care să intre pe teren“, a spus Chiesa.

Salariul, redus
la jumătate

Colegiul Arbitral al Ligii Italiene de Fotbal a acceptat cererea clubului AC Fiorentina, care a solicitat reducerea la jumătate a salariului atacantului Adrian Mutu, în perioada suspendării acestuia pentru dopaj.
Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat, pe 29 ianuarie, pentru nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Naţional Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu expiră vineri şi el ar putea reveni pe teren la partida de duminică, din deplasare, cu formaţia Catania. Fiorentina l-a achiziţionat pe Mutu în 2006, contra sumei de opt milioane de euro, jucătorul român având contract până în 2012 cu clubul din Florenţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS