15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia, eşec usturător la Cluj

Energia, eşec usturător la Cluj

Handbaliştii de la Energia Pandurii Târgu Jiu au suferit, marţi seară, prima înfrângere din acest sezon al Ligii Naţionale. Elevii lui Vasile Stângă au fost depăşiţi, în deplasare, de Universitatea Transilvania Cluj cu scorul de 35-22 (18-8), într-un meci devans din runda a cincea.
Gorjenii au întrerupt astfel seria de patru partide fără înfrângere şi au coborât pe locul trei în clasament, cu opt puncte acumulate, la fel ca şi „studenţii“ clujeni, aflaţi pe locul doi. Prima poziţie este ocupată de HC Odorhei (10p).
„Am jucat prost, dar de data asta nu am mai câştigat, ci am pierdut. Nu există explicaţii după această partidă, doar un semnal de alarmă şi poate şi o trezire a jucătorilor. Nu a mers deloc apărarea, poarta şi nici atacul, adică totul! Va trebui să exersăm la infinit aruncările la poartă. Totuşi, avem jucători, dar nu avem echipă. Încă nu se leagă jocul“, a declarat după meci tehnicianul gorjenilor, Vasile Stângă.
Golurile Energiei au fost reuşite de Florea (5), Criciotoiu (4), Humberto (3), Vukas (3), Kukrika (2), Şandru (2), Stoicevski (2) şi Iacob (1). La partida de la Cluj a asistat şi un trimis al lui FC Porto, care a înregistrat partida. Oltenii vor înfrunta formaţia portugheză sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 18.00, în turul doi al Cupei EHF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS