10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRuxandra Dragomir e fericită

Ruxandra Dragomir e fericită

Victoria categorică a României în meciul cu Ecuador, scor 5-0, din barajul de promovare în Grupa Mondială a mulţumit-o pe deplin pe Ruxandra Dragomir, preşedinta FR Tenis mărturisind că este fericită. „Eu, din punctul de vedere al organizatorului, mă bucur că am putut să ofer băieţilor toate condiţiile pentru un rezultat foarte bun. Îl felicit pe Andrei Pavel şi pe toată echipa pentru efortul susţinut. Ne-am bucurat împreună, oficiali, jucători, antrenori, cu toate familiile aproape. A fost un moment special, reintrarea în elita tenisului mondial. În cazul în care vom juca acasă în primul tur al Grupei Mondiale voi veghea ca echipa naţională să aibă toate condiţiile proprii performanţei, vom alege împreună cu jucătorii suprafaţa şi vom lua în considerare mai multe locaţii, mai ales că în martie, cel mai probabil, va trebui să jucăm în sală“, a spus Ruxandra Dragomir, conform sport365.ro.
La rândul său, căpitanul
nejucător de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, este conştient că adversarele din Grupa Mondială vor fi de „calibru“. „Mai departe nu vom mai fi favoriţi şi o să jucăm cu un cap de serie valoros, cel mai probabil. Sigur vor veni nume mari din tenisul mondial. Sper doar să jucăm acasă şi poate să evităm numele grele precum Spania, Franţa sau Serbia. Să nu uităm că sunt unele echipe care ne pot bate şi cu echipa a doua“, a punctat „Cneazul“.
Altfel, echipa masculină de tenis a Serbiei s-a calificat în finala Cupei Davis, învingând în semifinale formaţia Cehiei, cu scorul de 3-2. Serbia urmează să întâlnească în ultimul act, pe teren propriu, în perioada 3-5 decembrie, formaţia Franţei, care a eliminat-o pe Argentina cu 5-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS