24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal a câştigat, Sporting a pierdut la scor

Real a câştigat, Sporting a pierdut la scor

Cele două prim-divizionare craiovene de fotbal feminin au debutat duminică în noul sezon. Nou-înfiinţata CS Real, antrenată de Sorin Pătraşcu, a debutat cu un succes, pe teren propriu, scor 1-0, obţinut în faţa formaţiei Metalul Vlahiţa.
Unicul gol al întâlnirii disputate pe stadionul de la „Hanul Doctorului“ a fost reuşit de Andreea Tomescu, în minutul 17, printr-un şut de la distanţă.
Antrenorul Pătraşcu a trimis în teren următoarea echipă: Bertea – Dragomir, Pozmac, Stanciu, Tomescu – Moacă, Ristache, Cojocaru, Dunavăţu – A. Peşu, Vâlciu. Au mai intrat: Gârscurt şi Neacşu.
Cealaltă formaţie craioveană, Sporting, antrenată de fosta glorie a fotbalului feminin craiovean, Victorina Simion, a suferit un eşec usturător în prima rundă, fiind învinsă, în deplasare, de către altă nou-înfiinţată, Olimpia Cluj, scor 15-0 (6-0). Olimpia este un club înfiinţat de Mirel Albon, fost antrenor la multipla campioană Clujana Cluj şi totodată antrenor secund la naţionala de senioare a României şi antrenor principal la naţionalele de junioare. Albon a venit la Olimpia cu opt fete care făcuseră parte din lotul Clujana Cluj şi are ca obiectiv ca în următorii ani noua echipă să evolueze în Liga Campionilor.
La Sporting au evoluat: Dragomir- Ene, Davidescu, Rogojină, Oniciu – Goncea, D. Buză, Cl. Buză, Maria – Iacoviţă, Foleanu.
În etapa viitoare, programată duminică, CS Real va evolua în deplasare, cu Alice&Tunes Piteşti, iar Sporting acasă, contra celor de la Fair Play Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS