12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTecău, Enache şi Platon, învingători

Tecău, Enache şi Platon, învingători

Jucătorul român de tenis Horia Tecău şi partenerul său de dublu, suedezul Robert Lindstedt, au câştigat proba de dublu a turneului ATP de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 663.750 de dolari. Tecău şi Lindstedt au dispus în finală, cu 6-4, 7-5, de perechea Rohan Bopanna (India) / Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan), adjudecându-şi 18.250 de dolari şi 250 de puncte ATP la dublu.
Pentru Tecău, acesta este al cincilea titlu câştigat la dublu în 2010, dintre care patru alături de Lindstedt, după cele de la Baastad, s-Hertogenbosch şi Casablanca. Prima victorie a anului a fost reuşită de Tecău la Auckland, alături de brazilianul Marcos Daniell.
Victorii importante au fost consemnate şi la feminin, informează Agerpres. Jucătoarea română Diana Enache şi partenera sa, franţuzoaica Alize Lim, au câştigat proba de dublu a futures-ului de la Wanfercee-Baulet (Belgia; 10.000 de dolari), depăşindu-le în finală pe Gally De Wael (Belgia) şi Fatima El Allami (Maroc), scor 6-0, 6-3.
Altă reprezentantă a noastră care a cucerit un trofeu a fost Elena Platon. Aceasta, alături de unguroaica Reka-Luca Jani, a dispus în finala de dublu de la Vinkovci (Croaţia; 10.000 de dolari) cu 6-3, 6-0 de perechea croato-cehă Indire Akiki / Zuzana Linhova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS