11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSemieşec fără Mihai Costea

Semieşec fără Mihai Costea

Astra – „U“ Craiova 2-2
Stadion
„Astra“, spectatori: 1.500.
Au marcat: Popara ‘38, Rohat ‘66 (penalti) / Al. Piţurcă ‘29, Ciucă ‘75.
Astra: Ebede – Mihalache, Nogo, Rohat, Crăciun (‘79, Vădrariu) – Paulinho, Seto, Pătraşcu (‘83, Lukacs), Stan (‘73, Florea) – Popara, Fatai. Antrenor: Mihai Stoichiţă.
„U“ Craiova: Lung Jr. – Dănănae, V. Găman, Iliev, Ciucă – Wobay (‘60, Gargorov), Prepeliţă, Lopes, Gângioveanu (‘76, Stoianof) – M. Roman (‘68, Dina), Al. Piţurcă. Antrenor: Aurică Ţicleanu.
Cratonaşe galbene: Popara, Rohat / Lopes, Iliev, V. Găman, Stoianof.
Au arbitrat: Ad. Comănescu – R. Ghinguleac şi I. Timar.

Astra şi Universitatea s-au întâlnit într-un meci pe care l-au abordat precaute, chiar dacă ambele erau în căutarea primei victorii din acest sezon. Meciul de la Ploieşti a fost unul de luptă, în care gazdele, încercând să fructifice avantajul terenului propriu, au fost ceva mai insistente, ratând o ocazie mare în minutul 27, când Popara a tras, singur la şase metri, peste poartă. Câteva minute mai târziu, Alex Piţurcă a interceptat mingea la mijlocul terenului la o greşeală a lui Nogo, a scăpat singur spre poarta adversă şi a deschis scorul. Gazdele au continuat să preseze, iar apărarea olteană s-a clătinat de câteva ori, scăpând însă cu faţa curată. Golul de 1-1 al ploieştenilor a venit după o greşeală a lui Silviu Lung Jr., care n-a avut reacţie la şutul din lovitură liberă de la 30 de metri trimis de Popara. După pauză, prahovenii au preluat conducerea. Valerică Găman l-a faultat în careu pe Fatai, iar Rohat (‘66) a transformat penaltiul. Finalul meciului a aparţinut oaspeţilor. Elevii antrenorului Aurică Ţicleanu au ieşit la joc şi au reuşit să restabilească egalitatea profitând de o greşeală a fundaşilor ploieşteni. Ciucă (‘77) a marcat cu capul după un corner executat de Gângioveanu. La acest meci, Mihai Costea nu a prins lotul. Decizia i-a aparţinut lui Aurică Ţicleanu, care l-a pedepsit pe jucător pentru că a înjurat după ce a fost schimbat la meciul cu FC Timişoara. Internaţionalul de tineret Ştefan Bărboianu a rămas doar rezervă la întâlnirea cu prahovenii.
Oltenii au fost dezamăgiţi la finalul meciului şi speră într-o victorie cu Sportul Studenţesc.„A fost un meci frumos. Am dominat prima repriză, iar rezultatul e un semn că ne-am revenit. Cred că puteam câştiga dacă eram mai atenţi. Sper ca victoria să vină cât mai repede pentru că simt că suntem aproape de ea. Trebuie să câştigăm partida cu Sportul de etapa viitoare“, a declarat Ovidiu Dănănae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII