13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSurprize în play-off-ul Ligii Campionilor

Surprize în play-off-ul Ligii Campionilor

Prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor nu a fost lipsită de surprize. Campioana Austriei, Red Bull Salzburg, nu a izbutit să obţină nici măcar un rezultat de egalitate pe teren propriu în partida cu israelienii de la Hapoel Tel-Aviv, oaspeţii impunându-se cu 3-2. În repriza secundă, Hapoel chiar a condus cu 3-1, graţie golurilor marcate de Enyeama (‘3 pen.), Sahar (‘44) şi Shechter (‘53), respectiv Pokrivaci (‘28) pentru gazde. Wallner a redus din handicap dintr-un penalti în minutul 67.
Un alt rezultat surprinzător a fost cel înregistrat la Braga, unde portughezii au reuşit să învingă pe FC Sevilla cu 1-0, prin golul marcat de Matheus (‘62).
Nici campioana Elveţiei, FC Basel, nu a avut viaţă uşoară cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, gazdele impunându-se în cele din urmă doar cu 1-0. Basel a ratat şi o lovitură de la 11 metri în ultimul minut de joc, prin Huggel. În celelalte meciuri jucate miercuri seară s-au înregistrat următoarele rezultate: Werder Bremen (Germania) – Sampdoria Genova (Italia) 3-1 (au marcat Fritz ‘50, Frings ‘67, PIzarro ‘69 / Pazzini ‘90). Partizan Belgrad (Serbia) – Anderlecht Bruxelles (Belgia) 2-2 (au marcat Cleo ‘58, Lecjaks ‘65 autogol / Gillet ‘53, Juhasz ‘66).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS