10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJustine Henin ratează finalul sezonului

Justine Henin ratează finalul sezonului

Jucătoarea belgiană de tenis Justine Henin, care se reface cu greu după o accidentare la cotul drept, survenită la turneul de la Wimbledon din luna iunie, nu va mai juca în 2010 şi a anunţat miercuri pe site-ul său că va relua antrenamentul „la începutul lunii octombrie, pentru a fi pregătită în 2011“, notează sport365. „Am făcut numeroase examene medicale în ultimele zile. Procesul de vindecare îşi urmează cursul şi este pe cale bună. Din păcate, evoluţia rămâne încă destul de lentă. Trebuie să am în continuare răbdare la acest sfârşit de an 2010“, afirmă sportiva pe site.
„Pentru a pregăti cât mai bine competiţia în 2011, şi pentru a nu risca nimic, sper să reiau antrenamentele la începutul lunii octombrie şi să lucrez la maximum pentru a fi gata de atac în noul sezon“, adaugă ea.
Fostul număr 1 mondial se reface după o ruptură parţială de ligament la cotul drept, survenită din cauza unei căzături în timpul turneului de la Wimbledon. Astfel, jucătoarea în vârstă de 28 de ani nu va putea participa la US Open, turneu pe care l-a câştigat în 2003 şi 2007. Justine Henin revenise în competiţie în luna ianuarie, după o absenţă de un an şi jumătate. În 2010, ea a disputat finala Openului Australiei, iar în acest moment ocupă locul 14 în clasamentul WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS