10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGoian aşteaptă revanşa cu Catania

Goian aşteaptă revanşa cu Catania

Fundaşul român al echipei italiene US Palermo este încă marcat de prestaţia foarte slabă pe care a avut-o în returul campionatului trecut, în derbiul Siciliei, cu Catania, pierdut în deplasare cu 0-2. Internaţionalul român a evoluat pe toată durata acestui meci în care ambele goluri au fost marcate de adversarul său direct, Maxi Lopez (‘14, ‘32). Goian a greşit grav la primul gol al gazdelor, după ce atacantul Maxi Lopez l-a deposedat pe fundaşul român la 30 de metri de poarta oaspeţilor şi a marcat.
„Goe“ le-a declarat jurnaliştilor italieni că abia aşteaptă o nouă confruntare cu Catania, dorindu-şi să se revanşeze faţă de suporteri şi de coechipieri. „Sezonul trecut, toată echipa a fost incredibilă. Vom începe noul campionat cu un moral bun şi suntem încrezători. Aştept derbiul cu echipa Catania, deoarece în partida din sezonul trecut am greşit şi îmi pare foarte rău. Puteam greşi în alte meciuri, nu în derbi, dar asta este viaţa fotbaliştilor. Îmi pare rău pentru mine, pentru echipă, pentru suporteri, şi sper ca în noul sezon să câştigăm ambele meciuri cu formaţia Catania“, a spus fundaşul român.
Dorin Goian s-a transferat sezonul trecut la formaţia italiană US Palermo, de la Steaua. În România, el a mai evoluat la Foresta Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamţ şi FCM Bacău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS