11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa gorjeană şi-a stabilit lotul

Echipa gorjeană şi-a stabilit lotul

Pandurii au renunţat la cinci jucători din stufosul lot – Florin Popa, George Neagu, Vlad Alexandru, Erison da Silva Baiano şi Ilie Iordache, tehnicianul Ionuţ Badea mizând în viitorul campionat pe 27 de fotbalişti.

Pandurii s-au hotărât asupra lotului cu care vor aborda sezonul 2010-2011 al Ligii I, tehnicianul Ionuţ Badea abordând campionatul cu: Marius Popa, Pedro Mingote, Daniel Mutu – portari, Gabriel Matei, Daniel Ghindeanu, Ousmane Viera, Mihai Pintilii, Vlad Chiricheş, Alin Chibulcutean, Cornel Frăsineanu, Alexandre Cardoso – fundaşi, Cosmin Băcilă, Florin Hidişan, Nasser Menassel, Alexandru Ciucur, Stojan Vranjes, Claudiu Voiculeţ, Dan Nistor, Mădălin Murgan, Daniel Orac, Ciprian Brata, Constantin Grecu – mijlocaşi, Andrei Antohi, Adrian Iordache, Daniel Stan, Bogdan Apostu şi Jaka Stromajer – atacanţi. Florin Popa, George Neagu, Vlad Alexandru, Erison da Silva Baiano şi Ilie Iordache nu s-au înţeles cu Pandurii, Badea renunţând şi la achiziţionarea unui mijlocaş lateral şi a unui atacant. „Lotul este complet. Rămâne de văzut în viitorul apropiat ce urmează să facem, dacă mai e nevoie de aducerea unor jucători. Mai sunt două probleme de rezolvat. Este vorba de Voiculeţ şi Ad. Iordache, rămâne de văzut dacă ei vor face parte din lotul nostru. Voiculeţ are o problemă din punct de vedere contractual. Din punct de vedere sportiv, el este în lotul pandurilor. El oricum nu putea juca în prima etapă şi s-a amânat semnarea contractului“, a declarat Badea. Adrian Iordache este în litigiu cu FC Argeş şi a solicitat comisiilor să-l declare liber de contract, iar Voiculeţ este parte a unui litigiu dintre Inter şi Farul, gruparea de la malul mării cerând o sumă de transfer.

A revenit Murgan

Surpriza a constituit-o revenirea lui Mădălin Murgan, care s-a alăturat marţi seară lotului condus de Ionuţ Badea. „Murgan a fost în vederea mea de la început. Din păcate, posibilitatea de a ne pune în faţa unui fapt împlinit a făcut ca noi să dăm dovadă de dinamism în ceea ce priveşte lotul de jucători. Din acest motiv nu am dat publicităţii când am venit aici un lot definitiv. El a suferit modificări chiar şi în această dimineaţă (ieri-n.r.). Faptul că Murgan a rămas nu a constituit elementul unei discuţii sau dispute, ci pur şi simplu a fost o alegere corectă în ceea ce priveşte necesităţile lotului de jucători“, a mai declarat Badea.

Cantonament la Arcani

Pandurii s-au cantonat de ieri la Arcani, un loc liniştit, aflat la 20 km de Târgu Jiu, pentru a pregăti debutul în noul sezon, meciul de vineri, cu vicecampioana Unirea Urziceni. „Am văzut câteva locaţii şi la Arcani a fost cea mai potrivită pentru performanţă. Vom rămâne acolo pentru o perioadă“, a motivat Badea alegerea sa. Tehnicianul a convocat 20 de jucători, dintre care şase sunt din vechea gardă a pandurilor: Mingote, Cardoso, Hidişan, Orac, Stromajer şi Murgan. Surprinde oarecum absenţa lui Alin Chibulcutean, un jucător care a fost titular de bază în ultimii patru ani la Pandurii şi chiar căpitanul echipei în ultima perioadă. Nici unul dintre jucătorii enumeraţi nu are însă şanse să înceapă jocul ca titular. „Noi ne aflăm în faţa unui lot de jucători rezistent, completat cu un număr de jucători cu un nivel de pregătire mai scăzut. Pentru mine, ca tehnician, e important ca şi din punct de vedere fizic şi tehnico-tactic cei care urmează să se integreze să o facă într-o perioadă foarte scurtă. Când spun nivel de pregătire mai scăzut nu spun zero, cu siguranţă ei pot juca 30 de minute, poate chiar 45. Deocamdată, nu m-am decis asupra primului unsprezece“, a afirmat Badea.  

Biletele, în vânzare

Clubul Pandurii Târgu Jiu a scos la vânzare biletele pentru jocul cu Unirea Urziceni, preţurile fiind similare cu cele practicate în sezonul trecut: 5 lei la peluze; 15 lei la tribunele I şi II; 20 de lei la tribuna zero şi 30 de lei la sectorul VIP. Bilete mai pot fi achiziţionate de la casa de bilete de la intrarea în Stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu, după următorul program: astăzi, între orele 16.00 – 20.00 şi mâine, între orele 8.00 – 16.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII