5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu i-a speriat pe fanii Fiorentinei

Mutu i-a speriat pe fanii Fiorentinei

Adrian Mutu a lipsit la un antrenament al Fiorentinei şi îngrijorarea s-a instalat imediat în rândul suporterilor „viola“ care s-au gândit că „Briliantul“ a fost transferat la altă formaţie. Fiorentina se află de câteva zile în cantonament la Cortina D’Ampezzo iar la antrenamentul efectuat ieri-dimineaţă pe teren au ieşit toţi jucătorii, mai puţin Mutu. „Absenţa lui Mutu a dat naştere la diverse ipoteze, mai ales că el se află într-o situaţie delicată. Fanii Fiorentinei şi ziariştii prezenţi la Cortina au şi început să întrebe dacă a fost transferat, dacă s-a accidentat, dacă a plecat la o întrevedere cu impresarul Victor Becali sau dacă nu mai e dorit de antrenorul Mihailovic“, a scris site-ul violanews.com.
Până la urmă, totul s-a clarificat. Mutu a rămas în camera sa de hotel, primind o zi de pauză, deoarece luni se antrenase în timp ce ceilalţi coechipieri s-au relaxat în staţiunea montană din Nordul Italiei. „Tot ce i se întâmplă lui Mutu în această perioadă constituie o ştire care face audienţă, chiar şi absenţa sa de la un antrenament“, a mai scris site-ul respectiv.
Adrian Mutu este suspendat după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping în luna ianuarie şi poate reveni pe teren abia în octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII